BOMBA! Au aparut primele detalii despre curtea lui Gheorghe Dinca! Scannerul a detectat mai multe anomalii in sol!

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:52 Ciao.ro

Apar noi semne de intrebare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca in curtea lui Gheorghe Dinca s-au sapat mai multe gropi iar anchetatorii urmeaza sa le verifice.

Au aparut primele detalii despre curtea lui Gheorghe Dinca! Scannerul adus astazi de la Institutul de Stat in Constructii a fost deja folosit in aceasta dimineata de anchetatori si se pare ca primele rezultate sunt surprinzatoare.

Scannerul cu care se fac verificari in curtea lui Gheorghe Dinca a oferit deja primele rezultate, respectiv o serie de animalii in curte. Radarul este folosit pentru a face verificari pe fiecare metru patrat din curtea de 2.000 de metri patrati apartinand lui Gheorghe Dinca. Dupa ce acesta a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete, Alexandra si Luiza, acum anchetatorii se tem ca el ar fi facut mai multe victime de-a lungul anilor. Primele radiografii ale solului le-a aratat anchetatorilor mai multe anomalii in care solul nu facea masa si corp comun cu restul terenului din jur.

In fiecare punct in care autoritatile au dubii legate de ceea ce se afla in sol vor sapa cu un excavator adus la fata locului si spera sa gaseasca astfel mai multe indicii care sa-i ajute sa rezolve si alte cazuri de crima.

Au aparut primele detalii despre curtea lui Gheorghe Dinca!

Dupa primele analize ADN ale oaselor gasite in padure, acolo unde Gheorghe Dinca i-a condus pe anchetatori, se pare ca acestea nu apartin nici Alexandrei si nici Luizei, ceea ce deschide ancheta catre o noua pista cu inca o victima. Gheorghe Dinca refuza sa coopereze cu anchetatorii si sa marturiseasca sau sa dea detalii si despre alte activitati ilegale ale sale.

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:52 Ciao.ro
Pe aceeași temă