Marturia infioratoare a celei de-a treia victime a lui Gheorghe Dinca: „Se uita la un film de groaza in timp ce ma viola”

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:14 Ciao.ro

Marinela Bradosu, femeia de 49 de ani din Brancoveni, o localitatea în proximitatea orașului Caracal, a povestit anchetatorilor tot calvarul pe care l-a trait in locuinta unde se presupune că Dinca le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra şi Luiza.

Gheorghe Dinca a avut trei victime. Marinela Bradosu a spus ca nu a fost dusa în casa din fata, cea cu etaj, ci intr-o anexă, in spatele curtii.

Gheorghe Dinca a avut trei victime

Gheorghe Dinca a avut trei victime

„M-a băgat într-o camera unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. Şi mai erau în cameră haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am încercat să ţip, plângeam.

Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge. Vă jur, în camera nemernicului ăstuia am văzut iadul”, a povestit femeia, potrivit Adevarul.

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:14 Ciao.ro
Pe aceeași temă