Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: „M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut…”

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:16 Ciao.ro
Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: „M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut…”

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus ieri, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca.

Dinca a violat o femeie. Potrivit plangerii depuse la Politie, femeia sustine ca a fost violata la locuinta lui Gheorghe Dinca undeva in perioada aprilie-mai, cand a fost chemata de presupusul criminal de la Caracal pentru a-l ajuta la muncile gospodaresti.

Dinca a violat o femeie

Marinela B. a apărut în cursul după-amiezii de marţi, 13 august, la România TV, unde a dat detalii despre agresiunile sexuale pe care le reclamă.

„M-a luat de acasă şi mi-a zis că are de săpat nişte porumbi, în grădină. La ora 12.00 s-a sculat, că era beat, băuse ţuică şi cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut şi în fund, şi peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3.00 (n.r. – 15.00).

Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă şi m-a făcut fleaşcă, mi-am revenit şi mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo zece cuţite, unul lângă altul. Nu m-a ameninţat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi şi m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap şi am căzut”, a povestit femeia in timpul interventiei la RTV.

Potrivit unor surse implicate în ancheta de la Caracal, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în timpul anchetei despre existenţa celei de-a treia victime, iar femeia din Brâncoveni a fost convocată şi audiată de poliţişti în baza confesiunilor presupusului criminal al Alexandrei şi Luizei. Reclamaţia la Poliţie a fost depusă de femeie abia după audieri.

Femeia face parte dintr-o familie nevoiaşă, formată din şase membri care locuiesc în aceeaşi casă. Nu are loc de muncă şi obişnuieşte să câştige bani din munca cu ziua prin sat. Oamenii din sat spun că are doi copii din relaţii anterioare, dar că n-a creat probleme nimănui.

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:16 Ciao.ro
Pe aceeași temă