Criminologul Dan Antonescu, semne de intrebare privind raportul IML: „Imposibil ca cenusa sa ramana la suprafata atata vreme”

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:04 Ciao.ro

Criminologul Dan Antonescu a comentat informația confirmată de DIICOT că osemintele găsite în liziera din pădure îi aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, subliniind că este necesar să fie luat în calcul vechimea osemintelor.

Criminologul Dan Antonescu, semne de intrebare privind raportul IML

Criminologul Dan Antonescu, semne de intrebare privind raportul IML

Criminologul Dan Antonescu. „Dacă ei au spus că nu îi aparțin ei (Alexandrei), există niște caracteristici clare. Dacă vorbim de victima din mai cum a denumit-o acest personaj Dincă, dacă luăm în calcul acea perioadă din mai până în august au fost ploi, a fost vânt și praf. Este imposibil ca acea cenușă să rămână acolo. Asta presupune câteva scenarii: fie acea persoană a fost omorâtă cu puțin timp scurt înainte să fie ucisă Alexandra, în caz că aceasta a fost omorâtă, fie a fost Luiza și a trăit până de curând, ori corpul ei a fost incinerat destul de târziu, sunt foarte multe variante de luat în calcul, însă toate acestea bazate pe observația făcută de avocatul familiei Melencu”, a subliniat Dan Antonescu.

Acesta a mai adăugat că totul este sub un anume semn de întrebare, până nu există o analiză concretă a fragmentelor osoase.

„Ai nevoie de ceva mult mai concret. Și mă refer la fragmentele osoase în cazul incinerării celei care a fost dusă în pădure au rămas fragmente mari osoase. Aici în timp scurt au rămas foarte puține. Există posibilitatea ca acest individ să fi luat fragmentele osoase mai mari și să le fi dus în altă parte. Atunci se explică existența unor fragmente osoase mici. Era imposibil ca acea cenușă să rămână la suprafață după atâta vreme”, a mai precizat exportul criminolog la Antena 3.

Publicat: 14 Aug. 2019, 13:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă