De ce nu l-a invitat Andreea Balan pe tatal ei la cununia civila? Artista a deslusit misterul: „Nu suntem prieteni”

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:01 Vedete

Andreea Balan a vorbit despre relatia pe care o are in prezent cu tatal ei, Sandel Balan, dupa ce acesta nu a venit la cununia civila.

Andreea Balan despre relatia cu tatal. Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit civil pe 10 august, alaturi de persoanele apropiate lor, tatal artistei nefiind invitat.

andreea balan sandel

Andreea Balan despre relatia cu tatal ei

In schimb, artista a mărturisit că l-a invitat pe tatăl său la nunta ce va avea loc pe 15 septembrie şi a declarat că relaţia cu Săndel Bălan este una bună în prezent, însă nu se văd prea des.

„Este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărţit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun şi de Paşte, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a spus cântăreaţa, pentru revista Viva.

„Mă înţeleg foarte bine cu tata şi îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relaţie foarte OK, vine şi o vede pe Clara, o vede pe Ella când doreşte el. Doar că nu locuieşte aproape de noi. Locuieşte în Ploieşti şi ne vedem foarte rar”, a mai declarat Andreea Bălan.

Relaţia Andreei Bălan cu tatăl său a fost presărată cu scandaluri, la vârsta de 19 ani, cântăreaţa luând decizia de a nu mai locui sub acelaşi acoperiş cu el. La un moment dat, cântăreaţa declara că Săndel Bălan ar fi obligat-o de multe ori să cânte în continuare în trupa André, din pricina datoriilor, chiar dacă ea nu îşi mai dorea acest lucru, iar bărbatul ar fi încasat toate veniturile trupei.

Publicat: 14 Aug. 2019, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă