Blocul ororilor! Si-a tinut bunica moarta in casa timp de doi ani pentru a-i incasa pensia

Publicat: 14 Aug. 2019, 11:08 Ciao.ro
Blocul ororilor! Si-a tinut bunica moarta in casa timp de doi ani pentru a-i incasa pensia

Locuitorii blocului din municipiul Targu Jiu in care a fost gasit cadavrul mumificat al unei batrane de 90 de ani, dar si trupul neinsufletit al nepoatei sale, de 42 de ani, care se spanzurase de suportul de la perdea, sunt socati de cele intamplate.

Blocul ororilor. Oamenii sunt de parere ca batrana murise de aproximativ doi ani de zile.

Blocul ororilor. Si-a tinut bunica moarta in casa timp de doi ani

„A lucrat, dar de mai multe luni nu mai lucrează. Nu s-a simţit nimic, pentru că bunica era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul.

Sunt doi ani de când s-a introdus contorizarea separată la apă, iar apartamentul unde locuia este singurul care nu are contorizare. Nu le-a permis lucrătorilor să intre. Cred că de atunci era moartă”, a spus un vecin.

Nepoata ar fi intrat in depresie dupa ce a ramas fara serviciu

Femeia care a tinut-o in casa pe bunica sa moarta de doi ani se numeste Corina Tanasoiu. Aceasta era de profesie inginer, iar de ceva timp ramasese fara serviciu. Luni seara, politistii si lucratorii de la ISU Gorj au gasit-o pe femeie spanzurata de suportul de la perdea, iar bunica ei era moarta in dormitor, cadavrul fiind mumificat., scrie adevarul.

Corina ar fi suferit o depresie dupa ce a ramas fara un loc de munca si s-a gandit sa nu declare decesul bunicii de care avea grija, pentru a primi in continuare pensia acesteia. Banii ar fi fost dati de o postarita unei familii din localitatea Albeni, acolo unde avea domiciliul batrana, dupa care ajungeau la nepoata ei.

Publicat: 14 Aug. 2019, 11:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă