Asistenta lui Meghan Markle a demisionat. Anuntul a fost facut de Palatul Kensington

Publicat: 10 Nov. 2018, 11:27 Vedete

Vesti socante venite din partea palatului Familiei Regale din Marea Britanie.

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat. Anuntul a fost facut de Palatul KensingtonAcesta a decis, cu 5 zile inainte de nunta, sa nu mai vina la nunta. Apoi Printul Harry s-a vazut nevoit sa il roage pe Printul Charles sa o duca pe Meghan Markle la altar. Alti membri ai familiei lui Meghan s-au plans in mod public ca nu au fost invitati.

Expertul Robert Jobson, care a publicat recent cartea ”Charles At Seventy”, sustine ca in perioada nuntii, Printul Harry a avut probleme cu temperamentul si a vorbit urat cu angajatii lui. Ridica vocea la toata lumea si le spunea clar ”Ce vrea Meghan, aia primeste!”

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat. Anuntul a fost facut de Palatul KensingtonFostul agent al lui Meghan Markle, Gina Nelthorpe-Cowne, sustine ca fosta actrita era determinata sa se casatoreasca. Aceasta sustine ca Meghan devenise extrem de pretentioasa, si nu doar in privinta hainelor. Era nemiloasa cu timpul, atentia si prioritatile ei.

Gina Nelthorpe-Cowne sustine ca Meghan Markle socializa doar cu colegii ei care ii aprobau planul de viitor. Adica sa devina membru al familiei regale. Cine nu era de acord, nu statea langa ea. ”Lui Meghan ii place sa mearga mai departe”, a adaugat ea.

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat. Anuntul a fost facut de Palatul Kensington

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Nov. 2018, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă