Oribil! In China, managerii unei firme si-au obligat angajatii sa bea urina si sa manance gandaci. Motivul este halucinant

Publicat: 09 Nov. 2018, 16:17 Life
Oribil! In China, managerii unei firme si-au obligat angajatii sa bea urina si sa manance gandaci. Motivul este halucinant

Ca in China, la nimeni! Managerii firmei de vanzari care si-au pus angajatii sa faca lucruri odioase au fost arestati.

Motivul pentru care au recurs la un asemenea gest l-au pus pe seama targetului de vanzari, mai precis din cauza ca acesta nu s-a atins, motiv pentru care au hotarat sa-si pedepseasca angajatii.

In acest sens, politia chineza a luat masuri in momentul in care pe site-urile de socializare au aparut clipuri video cu mai multi angajati care erau batuti cu o curea si erau pusi sa bea un lichid galbui.

De aprca asta n-ar fi fost suficient, se pare ca angajatii erau fortati sa manance gandaci, dupa ce beau acel lichid galbui, potrivit BBC, citand presa locala chineza.

In China, managerii unei firme si-au obligat angajatii sa bea urina si sa manance gandaci

Motivul pentru care au recurs la un asemenea gest l-au pus pe seama targetului de vanzari, mai precis din cauza ca acesta nu s-a atins, motiv pentru care au hotarat sa-si pedepseasca angajatii. In acest sens, politia chineza a luat masuri in momentul in care pe site-urile de socializare au aparut clipuri video cu mai multi angajati care erau batuti cu o curea si erau pusi sa bea un lichid galbui. De aprca asta n-ar fi fost suficient, se pare ca angajatii erau fortati sa manance gandaci, dupa ce beau acel lichid galbui, potrivit BBC, citand presa locala chineza. Astfel, trei manageri au fost arestati pentru o perioada de 10 zile, potrivit South China Morning Post. Conform informatiile din presa locala, angajatii erau fortati sa bea apa direct din vasul de toaleta, dupa care erau obligati sa se rada in cap. Videoclipul in care apar toate aceste fapte s-a viralizat extrem de repede pe reteaua de socilizare Weibo. Conform mediafax.ro, alte dovezi care ar indica comportamentul managerilor ar fi cateva capturi de ecran despre care angajatii sustin manance gandaci dacă nu ating indicatorii de performanta.

Astfel, trei manageri au fost arestati pentru o perioada de 10 zile, potrivit South China Morning Post.

Conform informatiile din presa locala, angajatii erau fortati sa bea apa direct din vasul de toaleta, dupa care erau obligati sa se rada in cap. Videoclipul in care apar toate aceste fapte s-a viralizat extrem de repede pe reteaua de socilizare Weibo.

Conform mediafax.ro, alte dovezi care ar indica comportamentul managerilor ar fi cateva capturi de ecran despre care angajatii sustin manance gandaci dacă nu ating indicatorii de performanta.

Publicat: 09 Nov. 2018, 16:17 Life
Pe aceeași temă