Asa arata singurul si unicul OZN romanesc! Barbatul a creat o farfurie zburatoare de marime reala

Publicat: 31 Aug. 2019, 12:15 Life

Un expert roman in aerodinamica a reusit sa aduca filmele SF la realitate! A creat un obiect zburator ce arata exact precum clasicele OZN-uri.

Asa arata singurul si unicul OZN romanesc! Romanul care a creat o farfurie zburatoare, Razvan Sabie, si-a prezentat aparatul pe care il denumeste „Obiect Zburator in Toate Directiile. Pe scurt „ADIFO” si si-a prezentat propiectul intr-un interviu pentru o publicatie americana la inceputul lunii august.

Cercetatorul a declarat ca aparatul este rezultatul a peste 20 de ani de munca in colaborare cu Dr. Iosif Taposu, seful Departamentului „Aerodinamica teoretica” din cadrul Institutului de Aviatie Bucuresti.

Asa arata singurul si unicul OZN romanesc

„Aerodinamica din spatele acestui aparat este rezultatul a mai mult de doua decenii de munca si este foarte bine argumentata in sute de pagini si confirmata de simulari computerizata si teste in tunele de vant”, a povestit Razvan Sabie.

Asa arata singurul si unicul OZN romanesc

In ciuda faptului ca arata exact precum clasicele farfurii zburatoare, cercetatorul roman sustine ca designul aparatului este de fapt inspirat de ceva de origine mult mai putin extraterestra. Marturia incredibila a unui savant NASA despre extraterestri!

Astfel, Razvan Sabie a declarat ca designul ADIFO imita o sectiune in orizontala a zonei din jurul inotatoarei unui delfin. Un sistem de patru ventilatoare ajuta aparatul sa decoleze, in timp ce motoare situate in partea de spate asigura propulsia.

O serie de propulsori situati pe orizontala permit aparatului sa se miste in lateral si chiar sa se roteasca in timpul zborului! Creatura marina bizara care a esuat pe o plaja din California! Seamana cu un extraterestru

Cum ar putea ajuta zborurile supersonice

Savantul roman sustine, de asemenea, ca designul unic al aparatului ar putea ajuta in viitor la dezvoltarea tehnologiei de zbor supersonic.
Conform acestuia, forma de disc a aparatului reduce undele de soc resimtite pe suprafata sa, ceea ce ar putea garanta siguranta acestuia in momentele in care ar atinge si iesi din viteze supersonice.

In ciuda faptului ca precedentele eforturi de a crea aparate sub forma unor farfurii zburatoare, inclusiv proiecte ale armatei americane in anii ’50 si ’60 au esuat, cercetatorul este optimist in privinta proiectului pe viitor. Acesta a anuntat ca mai multe guverne, un producator de aeronave si mai multe companii si-au exprimat interesul pentru proiectul ADIFO pana in prezent.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 31 Aug. 2019, 12:15 Life
Pe aceeași temă