Marturia incredibila a unui savant NASA despre extraterestri! Fiinte de pe alte planete ne-ar fi vizitat deja!

Publicat: 08 dec. 2018, 11:34 Autor: madalina m. Viral

Parerea unui savant NASA despre extraterestri a reusit sa uimeasca!

Omul de stiinta se numeste Silvano P. Colombano, iar in cea mai noua lucrare a sa a vorbit deschis despre existenta vietii dincolo de planeta noastra. Parerea acestui savant NASA despre extrateresti a starnit totusi si cateva controverse.

Agentia spatiala americana isi doreste sa gaseasca urme si dovezi concrete a existentei extraterestrilor. Pana acum nu s-au gasit astfel de probe, cel putin nu cat sa se fi anuntat public. Specialistul american a venit, insa, cu o teorie noua.

Silvano P. Colombano, savant al „Ames Research Center”, in cadrul NASA, dar si profesor, a afirmat ca Terra deja a fost vizitata de extraterestri. Acest moment incredibil nu ar fi fost unul singular, a mai notat cercetatorul, in cea mai noua carte a sa.

Marturia incredibila a unui savant NASA despre extraterestri!

Marturia incredibila a unui savant NASA despre extraterestri

Parerea acestui savant NASA despre extraterestri e privita momentan ca un soi de teorie a conspiratie, insa barbatul pare sa fi fost foarte sigur pe notiunile pe care a decis sa le impartaseasca publicului.

Teoria sa este una potrivit careia viata inteligenta poate sa nu fie ceea ce ne asteptam noi. Mai exact, extraterestri despre care a pomenit omul de stiinta nu ar folosi elementele chimice cu care omenirea e obisnuita, precum carbonul.

Marturia incredibila a unui savant NASA despre extraterestri

„Doresc sa subliniez ca inteligenta pe care am gasi-o si care ne-ar gasi, daca nu a facut-o deja, poate sa nu fie produsa de organisme bazate pe carbon, precum noi, fiintele umane”, a notat Silvano P. Colombano intr-un articol stiintific. „Speranta de viata cunoscuta nu ar mai fi o limitare, iar dimensiunea exploratorului poate fi si extrem de mica”, a adaugat savantul.

Cercetatorul a mai sugerat ca extraterestrii ar fi putut dezvolta o tehnologie pe care oamenii inca nu o inteleg, prin care este posibila calatoria interstelara, potrivit descopera.ro. „Daca adoptam un nou set de premize despre ce am putea gasi, unele dintre fenomenele intalnite s-ar putea potrivi cu anumite ipoteze si am putea incepe o investigare serioasa”, a mai mentionat savantul.

Publicat: 08 dec. 2018, 11:34 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă