Fenomen straniu pe cerul din New York! Totul s-a luminat intr-un albastru puternic! E socant ce credeau oamenii ca se intampla vs. realitatea! VIDEO

Publicat: 31 dec. 2018, 10:58 Autor: madalina m. Life

Recent a fost inregistrat un fenomen cat se poate de bizar, pe cerul orasului american New York.

Foarte multi oameni au remarcat acelasi fenomen straniu pe cerul din New York, asa ca au inceput sa faca poze sau sa filmeze! Martorii au descris scenele ca fiind unele ciudate, pe alocuri, si credeau chiar ca vor primi o vizita din partea extraterestrilor, noteaza digi24.ro.

Asta deoarece cerul noptii s-a colorat, brusc, intr-o nuanta de albastru foarte aprins. Acest fenomen straniu pe cerul din New York a tinut pret de cateva minute si a declansat o un real val de speculatii, in special pe retelele sociale.

Fenomen straniu pe cerul din New York

In realitate, insa, a fost vorba de o explozie ce s-a produs joi la reteua electrica din orasul american. Autoritatile au relatat ca au primit foarte multe apeluri la numarul de urgenta din pricina momentelor stranii, pentru ca multi locuitori nu s-au putut controla si au intrat in panica.

Internautii au suprins acest fenomen straniu pe cerul din New York!

Fenomen straniu pe cerul din New York! Martorii s-au intrebat daca nu cumva asista la clipe desprinse din supranatural, pe cand altii au crezut ca e vorba e o invazie extraterestra. Unii si-au prezentat teoriile in mediul online, transformand intreaga situatie intr-o reala teorie a conspiratiei.

Reteaua sociala Twitter a fost luata cu asalt pentru ca internautii postau imagini sau filmulete cu fenomenul bizar de pe cer. Unii dintre ei au glumit si au fost de parere ca se filmeaza urmatoarea parte a seriei „Avengers” de arata totul in acel mod straniu.

Insa, politia din orasul New York a lamurit totul la scurt timp, punand astfel capat speculatiilor. Oamenii legii au anuntat ca totul fusese cauzat de o explozie la un transformator de la statia de curent electric Con Edison, din cartierul Queens.

Publicat: 31 dec. 2018, 10:58 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă