Fly Project a ajuns în Times Square, unul dintre cele mai cunoscute locuri din New York!

Publicat: 19 nov. 2023, 10:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fly Project a ajuns în Times Square, unul dintre cele mai cunoscute locuri din New York! Cea mai virală piesă din România în toată lumea, Toca Toca a făcut 22 miliarde de vizualizari, doar de la începutul anului 2023, a cucerit Asia din nou cu un anime și a ajuns și în Times Square, New York.

Celebrul loc din America este dedicat celor mai cunoscute branduri din lumea întreagă, care sunt promovate pe panourile uriașe de pe zgârie-norii emblematici.

Chiar și după 10 ani de când a fost lansată, oameni din toată lumea fac acest trend al dansului pe Toca Toca, din Asia, Africa și până în Europa.

Fly Project a ajuns în Times Square, unul dintre cele mai cunoscute locuri din New York!

“Toca Toca este cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni.

Faptul că acum am ajuns și în Times Square, unde sunt prezente cele mai tari branduri și cele mai mari personalitați din lume, este încă o confirmare că muzica poate trece orice barieră, dacă este iubită de oameni”, spune Tudor.

După succesul cu Copacabana, noul hit Fly Project, artistul a lansat acum câteva zile noul single – Morenita, cea mai sexy piesă Fly Project de până acum, un mix de ritm și senzualitate, disponibilă pe toate platformele muzicale și magazinele digitale.

Hit dupã hit, piesele Fly Project cuceresc toatã lumea, din cele mai îndepărtate colțuri și până în cele mai exclusiviste locuri ale planetei.

Fly Project a ajuns în Times Square, unul dintre cele mai cunoscute locuri din New York!

“Morenita”, cea mai nouă piesă Fly Project, este un mix de ritm, senzualitate și culoare, redat perfect de regizorul Alex Ceausu. Videoclipul semnat de el este o trecere dinamică între dans, atmosferă de petrecere și momente intime, mișcări lascive, de atracție, între Tudor și o dansatoare extrem de sexy, provocatoare, de origine cubaneză.

“Piesa asta este cea mai sexy piesă Fly Project de până acum. Și nu mă refer la clip, ci la piesă în sine. Eu așa o simt, o piesă care nu te poate lăsa indiferent. După cum am mai zis, nu pot schimba lumea, dar o pot face să danseze.

Dansatoarea alături de care am filmat a fost exact întruchiparea Morenitei pe care ne-am imaginat-o noi în piesă, cea care simte muzica și atrage prin întreaga ei prezență. Eneris este dansatoare profesionistă și coregraf, are dansul în sânge, a încercat chiar să mă învețe și pe mine, dar ne-am amuzat amandoi și am preferat să danseze mai mult ea”, spune Tudor.

Virală în toată lumea, muzica Fly Project strânge miliarde de vizualizări, cu un ritm molipsitor, plin de energie și de emoție în egală măsură.

Publicat: 19 nov. 2023, 10:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă