Ce soție frumoasă are Tudor Ionescu de la Fly Project! Anamaria a dezvoltat o afacere de familie

Publicat: 07 sept. 2022, 14:15 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce soție frumoasă are Tudor Ionescu de la Fly Project! Este blondă, frumoasă și devreme acasă și este soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project, Anamaria Ionescu. Sunt împreună de 17 ani iar ea a dat televiziunea pe design, o pasiune care a ajutat-o să dezvolte o afacere de familie. 

Ce face o soție de artist care este mereu și ea în centrul atenției pentru a se menține în formă? Are grijă de ea și face mult sport, în mod special pilates, în cazul Anei.

“Sunt un om norocos, deocamdată mă ajută gena și mă ține în formă “alergatul” zilnic după Ilinca!
În ultima perioadă am început să merg mai des la pilates și, culmea, chiar îmi place. Acum am luat o mică pauză pentru că am tot fost plecați. Dar mă reapuc când mă întorc în București”, a povestit soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project pentru Ciao.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Ionescu (@anaiionescu)

Ce soție frumoasă are Tudor Ionescu de la Fly Project! Pentru că soțul ei are mai mereu un program încărcat, Anamaria Ionescu s-a gândit că nu ar fi rău să încerce să o dedice întru totul familiei.

“De anul acesta am hotărât ca toată luna august să fie destinată activităților în familie. Am început luna cu o vacanță în Bulgaria, imediat după ce i-am sărbătorit ziua Ilincăi, apoi urmează să facem câteva drumuri de relaxare și prin țară, încercăm să îi arătăm cât mai mult din țară Ilincăi, am vrea să mergem noi trei în Grecia, sper să ne iasă și să nu intervină ceva la Tudor, că el este cel mai aglomerat din familie.

Iar din septembrie din nou muncă. Continui cu businessul meu în design de interior și design de eveniment, am niște proiecte pe care îmi doresc să le dezvolt și cu siguranță veți afla mai multe despre ele pe Instagramul meu, unde am content dedicat pentru cei pasionați de acest domeniu”, a mai completat Anamaria Ionescu pentru Ciao.ro.

 

Publicat: 07 sept. 2022, 14:15 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă