Creatura marina bizara care a esuat pe o plaja din California! Seamana cu un extraterestru, dar de ce specie apartine animalul misterios VIDEO

Publicat: 03 Mar. 2019, 16:40 Viral

Creatura ciudata a fost observata pe o plaja din California, in Statele Unite ale Americii. Era foarte departe de habitatul sau natural, sustin specialistii.

Totusi, intr-o prima faza, cand a fost gasita, creatura marina bizara le-a dat mari batai de cap biologilor marini. Asta deoarece nu isi puteau explica modul in care a ajuns sa esueze in acest fel, pe o plaja din SUA.

Mai exact, vietatea a fost observata chiar pe o plaja a unei rezervatii naturale, Coal Oil Point, in California. Cand a fost masurata, aceasta avea peste 2 metri, in lungime, si a starnit rapid interesul oamenilor de stiinta.

Ce este cu adevarat straniu, in viziunea savantilor, e faptul ca acest peste de mari dimensiuni a calatorit o distanta fantastica. Asta deoarece el este obisnuit in apele din Australia sau Noua Zeelanda. Aparitia sa in emisfera nordica a starnit reale controverse in comunitatea stiintifica.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Mar. 2019, 16:40 Viral
Pe aceeași temă