Dezvaluiri ale avocatului exclus din ancheta! „Are o inteligenta nativa! El se crede seful acestei anchete. Zambeste si il simt. El se simte boierul acelei adunari!”

Publicat: 12 Aug. 2019, 13:09 Ciao.ro

Gheorghe Dinca nu este nici pe departe ceea ce pare a fi, iar avocatul familiei Luizei incearca sa explice de ce mai mult ca sigur are antecedente.

„Are o inteligenta nativa! El se crede seful acestei anchete.” Avocatul Tonel Pop, exclus din ancheta dupa ce a fost surprins de anchetatori in timp ce-si facea un selfie in casa criminalului din Caracal, face dezvaluiri despre Gheorghe Dinca.

In cazul crimelor din Caracal ancheta continua si elemente noi apar in fiecare zi. Se pare ca pe langa imaginea criminalului pe care o avem din detaliile faptelor sale si marturiile vecinilor, acum apar noi elemente ale oamenilor care au interactionat cu el. Gheorghe Dinca nu este nici pe departe taranul simplu si barbar despre care toata lumea crede ca le-a ucis nebuneste pe cele doua fete. Avocatul familiei Lizei Melencu a fost in „casa groazei” si l-a vazut pe Gheorghe Dinca in elementul sau si il descrie intr-un mod cat se poate de malefic. Criminalul nu are nicio urma de remuscare si de multe ori chiar se bucura de atentia pe care i-o acorda procurorii si anchetatorii si chiar este destins.

„Acest batran, cu toate ca este foarte in vlaga, sa zic asa, nu se apuca la batranete de asa ceva. Nu te apuci acum sa arzi fete, sa le racolezi, cand instinctul tau sexual este totusi diminuat. Si atunci ne gandim oare ce facea asta aum 20 de ani. Acest individ nu are o iteligenta sub medie. Are o inteligență nativă, din aceea de țăran, nu o inteligență de finețuri.” a declarat Tonel Pop in direct la Antena 3.

„Are o inteligenta nativa! El se crede seful acestei anchete.”

„Are o tactică, o perseverență, o memorie și o putere de simulare și disimulare, înglobate într-o ironie incredabilă. El se crede șeful acestui anchete, zâmbește și îl simt, am stat lângă el la un metru. El se simte boierul acelei adunări: de polițițti, de avocați, de procurori. Are sticla cu apă rece. Merge și ia masa. El este boierul acestei cercetări cel puțin în imaginația lui” si-a incheiat el descrierea criminalului din Caracal.

Publicat: 12 Aug. 2019, 13:09 Ciao.ro
Pe aceeași temă