Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca! A fost chemata astazi la Politie. Ce stie ea despre „casa ororilor”

Publicat: 12 Aug. 2019, 11:44 News 4

Ancheta in cazul crimelor din Caracal continua. La fata locului au sosit ingineri constructori pentru a ajuta la spargerea gropilor de ciment, pentru ca probele sa nu fie distruse.

Iubita lui Gheorghe Dinca. In continuare, se ia in calcul demolarea casei in care se presupune ca Alexandra Macesanu si Luiza Melencu si-au gasit sfarsitul.

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

De asemenea, si femeia cu care Gheorghe Dincă se intalnea va fi chemata la audieri pentru a vedea daca stie ceva despre ororile care se petreceau sub acoperisul barbatului.

Anchetatorii au obținut un nou mandat pentru a face percheziții, după ce mandatul de dinainte a expirat.

Buldozere și excavatoare sunt așteptate să intre în casa din Caracal pentru a vedea ce se ascunde sub gropile de ciment din care avocatul familiei Melencu a dezvăluit că iese un miros greu, de cadavru.

„Anchetatorii nu vor afla astăzi ce e este în telefoane. Sunt 2 etape: etapa clonării a ce se afla in telefoane, după care se analizează. Dincă asistă la percheziții. Procedura e riguroasă pentru a nu putea ridica un viciu de procedură. I se dă apă, este lăsat să stea jos. Pare resemnat (…) Incerc să-i portejez pe cei din familia Melencu, este o mare presiune (…) În această casă pute totul a cadavru. Este un dezastru total, e ca și cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care a venit cineva să răscolească. Este absolut înfiorător. Iese mirosul din subsol, din pereți. Am intrat și în subsol”, a declarat avocatul.

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

Avocatul familiei Melencu se teme că anchetatorii vor închide cazul

Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puțuri, are tranșee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul.

Pentru mine este clar, după părerea mea el are o bibliotecă mare de infracțiuni, dar dacă le dă pe cele două închide cazul”, a mai spui avocatul Tonel Pop, potrivit digi24.ro.

Publicat: 12 Aug. 2019, 11:44 News 4
Pe aceeași temă