Bomba in ancheta! Unul dintre vecinii lui Dinca i-a mintit pe procurori! De ce a sustinut „nea George” ca l-a sunat criminalul de trei ori intr-o noapte?

Publicat: 12 Aug. 2019, 11:13 Ciao.ro

Din ce in ce mai multe lucruri nu se leaga in ancheta din Caracal. Vecinul care a mintit anchetatorii urmeaza sa fie interogat din nou.

Bomba in ancheta! Unul dintre vecinii lui Dinca i-a mintit pe procurori! Dupa ce au facut perchezitia electronica asupra telefoanelor lui Gheorghe Dinca, anchetatorii si-au dat seama ca au fost mintiti de unul dintre vecini dar inca nu inteleg de ce.

Inainte de verificarea listingului cu apeluri facute de Gheorghe Dinca, procurorii au strans declaratii de la vecinii lui. Unul dintre ei, un anume „nea George” le-a declarat ca fix in seara in care se pare ca ar fi fost rapita Alexandra, criminalul l-ar fi sunat de 3 ori, dar el nu a raspuns. Intrebat de procurori de ce nu i-a raspuns vecinului sau, aceasta a dat un raspuns cat se poate de plauzibil: „M-am gandit ca ma cheama la un sprit, ceva”. Procurorii au trecut repede peste aceasta declaratie dar si-au dat seama ca ceva nu se potriveste atunci cand au verificat apelurile facute de Gheorghe Dinca in ziua cand a rapit-o pe Alexandra.

Au fost surprinsi sa afle ca „nea George” i-a mintit si in telefonului criminalului nu apare nici macar un apel catre el facut de Gheorghe Dinca in ziua de miecuri, 24 iulie. Anchetatorii nu-si dau seama exact de ce a mintit vecinul, dar au decis sa-i ia si probe biologice si sa le compare cu ceea ce vor gasi pe proprietatea lui Dinca.

Bomba in ancheta! Unul dintre vecinii lui Dinca i-a mintit pe procurori!

Nea George ar fi mintit atunci cand a spus ca pe data de 24 Iulie, in miercurea respectiva, la ora 22:30 de minute ar fi primit 3 apeluri de la Dinca. S-a verificat listingul telefonului acestui individ si nu se confirma varianta potrivit careia Gheorghe Dinca l-ar fi apelat pe vecinul sau la ora aceea. De ce a mintit vecinul? Asta urmeaza sa afle anchetatorii.

Acestui vecin i-au fost recoltate si probe biologice si mai mult decat atat pe 10 iunie dupa munca pe care o facuse la Gheorghe Dinca in curte, acest vecin, „Nea George” primise a primit o cartela telefonica pre-pay. Mai mult decat atat el le-a spus anchetatorilor ca in ultima perioada a vazut pe la Gheorghe Dinca prin curte o femeie, o anume Ioana, din Caracal, despre care a spus ca locuieste cu el. Urmeaza sa se faca verificari pentru a se stabili daca marturiile barbatului se confirma.

Publicat: 12 Aug. 2019, 11:13 Ciao.ro
Pe aceeași temă