Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto

Publicat: 27 iul. 2019, 16:01 Autor: Simona Ciao.ro

Asta a declarat avocatul numit din oficiu pentru apărarea lui Gheorghe Dincă.

Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto. Avocatul a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând:

„Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui”. Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaște”.

Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto

Fata ucisa la Caracal invata la cel mai bun liceu din Olt

Potrivit acestuia, suspectul principal de la Caracal pledează nevinovat.

„Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală acuzația nu este de omor, este vorba despre trafic de minori și viol, acestea sunt infracțiunile care se rețin în sarcina dânsului”, a declarat avocatul.

Întrebat, de asemenea, dacă există probe concrete în acest dosar, avocatul a răspuns: „Da, există probe concrete, însă din punctul meu de vedere nu este insuficient ca la ora actuală să apreciem că această persoană este vinovată și trebuie condamnată”.

În ce privește osemintele găsite, avocatul a spus că din punctul de vedere al lui Gheorghe Dincă nu sunt umane. Legat de bijuteriile găsite, suspectul a spus că el colecționa fake-uri care „au ajuns acolo aparținând dânsului și soției dânsului”.

Întrebat, de asemenea, dacă suspectul are alibiuri pentru zilele în care a dispărut Alexandra, avocatul a răspuns că acesta a mers diminețile la piață, iar apoi „a lucrat la o activitate de tinichigerie, pentru că dânsul dezmembrează și componente de fier și le comercializează”.

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Publicat: 27 iul. 2019, 16:01 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×