Anunț de ultimă oră. Schimbare radicală pentru cei care primesc vouchere de vacanță

Publicat: 21 sept. 2019, 10:31 Autor: D. C. Ciao.ro
Anunț de ultimă oră. Schimbare radicală pentru cei care primesc vouchere de vacanță

Schimbare radicală pentru cei care primesc vouchere de vacanță. Ce măsură s-a adoptat de către vicepreşedintele Federaţiei asociaţiilor de promovare turistică din Romania.

Se schimbă voucherele de vacanță. Voucherele de vacanţă vor fi acordate pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie şi noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o valoare mai mare, de 2.080 de lei, potrivit lui Adrian Voican, vicepreşedinte al Federaţiei asociaţiilor de promovare turistică din Romania.

Se schimbă voucherele de vacanță

Acesta a participat, luni, la sediul Ministerului Turismului, la şedinţa Colegiului de Conducere al Consiliului Consultativ al Turismului.

„Voucherele de vacanţă – pe care eu le consider un plan Marshall al turismului românesc – am cerut şi ministrulului Bogdan Trif (ministrul Turismului, n.r.) a promis că va consfinţi printr-o ordonanţă de urgenţă prelungirea aplicării lor dincolo de 2020, chiar pentru 5 sau 10 ani.

Se schimbă voucherele de vacanță

Am mai stabilit că cele 4 luni de extrasezon care vor beneficia de vouchere cu valoare mai mare, respectiv 2080 lei, vor fi aprilie, mai, octombrie şi noiembrie. Şi că acordarea lor se va face pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie”, scrie Voican pe pagina sa de Facebook, conform antena3.ro.

În carul întâlnirii de la Ministerul Turismului s-a votat şi pentru adoptarea unei scheme de ajutor de minimis pentru agenţiile de turism care aduc turişti străini minim 5 nopţi în România, respectiv 50 euro/turist.

Publicat: 21 sept. 2019, 10:31 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×