The Pussycat Dolls se reunește! S-a făcut o înțelegere de mai multe milioane de dolari

Publicat: 17 sept. 2019, 15:41 Autor: Simona News 3

Cântărețele au semnat un contract de mai multe milioane de dolari pentru a se reuni și a porni într-un turneu, sub titulatura The Pussycat Dolls.

The Pussycat Dolls se reunește! O sursă a declarat pentru publicația britanică The Sun că grupul The Pussycat Dolls s-ar putea reuni și ar putea porni în 2020 într-un turneu internațional.

„Nicole a refuzat de mai multe ori oferte pentru reunirea grupului, dar, cu ocazia împlinirii a zece ani de la pauza pe care au luat-o, a spus că este în sfârșit pregătită să revină. Lui Nicole i s-a făcut o ofertă de mai multe milioane de lire sterline pentru a reveni, i s-a dat un avans uriaș și este imposibil să mai renunțe acum. Turneul va fi imens, iar fetele vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, dar a existat o discuție privind și reîntoarcerea lor în studio pentru a înregistra cântece noi”, a declarat sursa.

The Pussycat Dolls se reunește!

The Pussycat Dolls se reunesc

În acest an, Nicole Scherzinger, în vârstă de 41 de ani, a oferit indicii privind reunirea formației, declarând că îi lipsesc turneele alături de colegele ei: „Îmi lipsesc turneele. Datorită acestui fapt m-aș întoarce pe scenă într-o zi. În timpul în care am cântat singură, îmi spuneam că îmi lipsesc fetele. Nu cred că o reuniune Pussycat Dolls este imposibilă în viitor. Îmi iubesc și îmi respect colegele de trupă”.

Grupul Pussycat Dolls a lansat, în perioada 2004 – 2009, câteva piese de succes, precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” şi „Jai Ho! (You Are My Destiny)”. În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public – „Whatever U Like” şi „Baby Love”.

În 2010, Nicole a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat „Killer Love”, care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional – „Poison”, „Don’t Hold Your Breath” şi „Right There”.

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut succes şi în alte domenii, precum modă şi televiziune.

Publicat: 17 sept. 2019, 15:41 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă