MEGA show făcut de Raluka pe scena de la Bamboo. Acompaniată de acordeon, tambal și vioară

Publicat: 23 Oct. 2018, 14:27 News 3

I-au fost alături Jo, Amna, AMI, Alina Eremia, Juno, Amir, Serendischi, Connect-r, Jean de la Craiova, Giulia, Romica Țociu, Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Victor Slav, Anca Ciota sau Phelipe.


MEGA show făcut de Raluka pe scena de la Bamboo. Acompaniată de acordeon, tambal și vioară, artista a demonstrat că DA face parte din categoria grea a artiștilor din România.

Săptămâna trecută, în club Bamboo, a avut loc petrecerea Quantum Music, la care au fost invitați toți artiștii labelului. Alături de ei, nume importante din mondenul românesc.

Jo, Amna, AMI, Alina Eremia, Juno, Amir, Serendischi, Connect-r, Jean de la Craiova, Giulia, Romica Țociu, Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Victor Slav, Anca Ciota sau Phelipe.

De starul petrecerii s-au ocupat Nika si ToKeep, doi artiști cruzi ai Quantum Music. După ei, pe scenă au urcat Ana Baniciu și Irina Rimes, nume cunoscute de industriei.

Surpriza serii a venit din partea Ralukăi. Alături de cei mai tari instrumentiști ai momentul din România, artista a fost pionul principal al super petrecerii Quantum Music.

Cu această ocazie, artista și-a prezentat noul proiect muzical. “Avem un nou proiect foarte frumos pe care am reușit să îl construim cu ajutorul unor oameni incredibil de talentați.

Vreau să le mulțumesc lui Emil Poke și lui Giani Lincan pentru tot ce s-a întâmplat vineri seara și pentru tot ce va urma.

Am reușit să îi pun împreuna cu instrumentiștii mei, care vin din zona de pop rock și care nu au avut niciodată de a face cu acest gen de muzică și de aceea a ieșit un proiect atât de cool”, a declarat artista.

“Am cântat cu foarte mulți artiști, dar atâta energie la un om nu am mai văzut. Am foarte mare încredere în acest proiect și știu că Raluka o să dea tot ce are mai bun pentru el.”, a completat Emil Poke.

 

 

Publicat: 23 Oct. 2018, 14:27 News 3
Pe aceeași temă