Si-a dat foc din gelozie. De ce a recurs tanara la acest gest fatal

Publicat: 17 Sep. 2019, 13:31 Ciao.ro
Si-a dat foc din gelozie. De ce a recurs tanara la acest gest fatal

Femeia s-a automutilat din cauza geloziei, facand gestul chiar in fata iubitului sau.

Si-a dat foc din gelozie. O tanara de 24 de ani, din Bistrita-Bargaului (Bistrita Nasaud), a decis sa-si dea foc in noaptea de luni spre marti, din cauza unui atac de gelozie.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 02:00, in apartamentul in care locuia, iar aceasta a fost gasita constienta de catre echipajul medical, insa cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45% din surpafata corporala.

Si-a dat foc din gelozie

Un agricultor din Bistrita isi ara terenul la 3.00 noaptea

A fost trimis si un echipaj cu medic pentru ajutorarea fetei. Bistriteanul notează ca totul s-ar fi intamplat de fata cu iubitul acestuia, care nu a stiut cum sa reactioneze iar in încercarea de a stinge flacarile a aruncat-o afara.

„Femeia de 24 de ani a ajuns la UPU astă-noapte, în jurul orei 02:30, cu arsuri de gradul III pe 45% din suprafaţa corpului (cap, faţă, gât, membre superioare torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conştientă, însă cu dureri mari.

A fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, şi în această dimineaţă va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat, Camelia Strungari, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, potrivit Adevarul.

Publicat: 17 Sep. 2019, 13:31 Ciao.ro
Pe aceeași temă