EXCLUSIV | Cât de bine îi merge acum Deei Maxer! Artista pune accent pe familie și pe relația cu iubitul ei: „M-am neglijat foarte mulți ani”

Publicat: 22 oct. 2023, 17:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cât de bine îi merge acum Deei Maxer. Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, este „femeia cameleon, cu o toleranță mult peste limite”, așa cum îi place să se descrie acum când a ajuns la o maturitate pe toate planurile. Cât de bine îi merge relația cu actualul său iubit, partenerul alături de care și-a refăcut viață după divorțul de Dinu Maxer, cum se împarte între familie și joburile pe care le are și cum se simte cu adevărat azi, Deea Maxer ne-a mărturisit totul pentru Ciao.ro, chiar la o zi după ce și-a sărbătorit fetița, pe Maysa, care a împlinit recent 4 ani.

Deea, cum te simți tu astăzi? Ai lăsat în urmă trecutul, ți-ai refăcut viața destul de repede și ești mereu cu zâmbetul pe buze!

Mă simt bine, mulțumesc. Impăcată cu deciziile luate în viață iar lucrurile s-au așezat în mod natural.
Am învățat să mă focusez pe lucrurile cu adevărat importante din viața mea, acelea pentru care balanța se înclină pozitiv. Mă focusez foarte tare pe mine și pe copii, dar și pe relația mea cu Robert.
M-am neglijat foarte mulți ani.

Cât de bine îi merge acum Deei Maxer

Dacă ar fi să te definești în câteva cuvinte, pe tine, Deea Maxer, femeia de azi! Cum ar suna?

Metaforic? Femeia cameleon cu o toleranță mult peste limite. Am învățat să mă adaptez oricărei situații, fără să îmi creez frustrări.
Deea, femeia de azi este mamă iubitoare, protectoare, luptătoare pentru ce este al ei și pentru ce a realizat.
Este visătoare, crede în continuare în iubire și fidelitate. Uneori prea încrezătoare în oameni. Aici e partea mea vulnerabilă…
Nu știu cum se vede din exterior, însă sunt un om autentic, fără paranteze. Sunt empatică, sinceră, iubesc oamenii, ador să lucrez și să am proiecte în diferite domenii. Sunt vărsător, cred că zodia mă descrie.

Ești puternică și luptătoare! Te-ai reorganizat și reinventat mereu. Pe lângă faptul că ai în continuare spectacole și ești directoare în cadrul unei companii de beauty din Europa, ai început să faci și make-up! Când ai timp de toate astea?

Spectacolele au venit în continuare în viața mea ca artist, din inerție. Este proiectul oriental în care cânt muzică autentică orientală și dansez belly dance de peste 18 ani. Când publicul vrea un astfel de show la petreceri, știe pe cine să sune. Pe mine!

Însă nu este un job permanent și niciodată nu m-am putut întreține doar din această activitate. Întotdeauna a fost nevoie de ceva în plus. După terminarea Facultății de Jurnalism, mi-am luat licența și am vrut să mă angajez în televiziune însă eram însărcinată cu Andreas și am realizat că nu este timpul atunci! Și timpul a trecut.

Artista pune accent pe familie și pe relația cu iubitul ei

Apoi pasiunea mea pentru machiaj se tot dezvoltă fiind în domeniul artistic însă n-am avut niciodată timp pentru carieră, dezvoltare personală și profesională pentru că eu am fost de la 18 ani focusată pe familie și copii, ca o leoaică.

Copiii au crescut, sunt la școală, grădiniță iar acum am găsit timp și pentru mine. De doi ani dezvolt o afacere în domeniul vânzări de produse cosmetice și wellness. Și este un business care nu doar pe mine m-a scos din impas și m-a dezvoltat ci și pe femeile din jurul meu care îmi solicitau ajutor financiar sau un job cu venit oarecum rapid.

Doresc să mă dezvolt cât mai mult!

Iubesc să ajut oamenii și să dau încredere femeilor că pot lucra de acasă de lângă copii, într-un domeniu ce a luat atâta amploare de când cu online-ul, iar în același timp să facă acasă, pentru copii, și o ciorbă. Toate se leagă!

Pasiunea mea pentru machiaj acum că vând produse de make-up, a venit mănușă. Mi-am făcut cursul de specializare în make-up într-o Academie de profil din Bucureșți, iar acum am primele cliente!

Doresc să mă dezvolt cât mai mult!

Am muncit de la 15 ani, n-am petrecut cu ai mei părinți Revelioane, Paște, Crăciun pentru că eram prin țară la spectacole.
După toate astea, după 18 ani de muncă am reușit să am apartamentul meu acum.

Azi privesc cu maturitate domeniul profesional și îmi doresc stabilitate și echilibru pentru copiii mei și pentru mine.

Cum merge relația ta cu Robert? Este destul de apropiat de copiii tăi, din câte am văzut! Evoluează bine, vă gândiți la ceva mai mult?

Copiii se înțeleg foarte bine cu Robert, da!
Robert este foarte implicat mai ales cu Maysa care este mai mică și are nevoie de mai multă atenție și implicare din partea noastră. Andreas e mare deja și cu un program încărcat. Abia îl prind să-l scoatem în oraș sau la film, însă vine zilnic acasă, la masă și se joacă cu Maysa.

S-au atașat mult unii de ceilalți iar pentru mine contează enorm pentru că bărbatul din viață mea trebuie să îmi accepte în primul rând, copiii. Apoi să mă iubească pe mine și să mă respecte. Iar Robert face asta.

„M-am neglijat foarte mulți ani”

Nu legătura de sânge ci iubirea, întelegerea, implicarea și liniștea din casă ne pot face să creem atmosfera de familie.

Ce efect are iubitul tău în viața ta? Sunteți nedespărțiți! V-ați mutat deja împreună?

L-am cunoscut pe Robert în aprilie. Și a fost conexiune din prima, să zic așa. Mi-a oferit echilibru, liniște, încredere în mine, mi-a fost alături în momente foarte grele. Am avut episoade urâte de atacuri de panică de exemplu pe care le-a gestionat incredibil.
Am cunoscut oameni noi, am prieteni minunați, am văzut locuri de care nici nu auzisem.
Însă lucrăm în domenii diferite și nu petrecem tot timpul împreună.

Vom vedea în viitor ce vom face

Dar serile și weekend-urile ni le dedicăm. Avem prieteni comuni, cercuri comune, pasiuni comune. Ceea ce e sănătos pentru viața de cuplu. Când vrem distanță fiecare face câte ceva fără celălalt. E simplu.

Locuim mai mult la mine, având în vedere că Maysa are aici camera ei și e aproape de grădi. Aproape de mine locuiesc și părinții lui Robert și părinții mei.

Ne împărțim timpul între apartamentul lui Robert și apartamentul meu.
Vom vedea în viitor ce vom face.

Ți-ai fi imaginat că te poți reface atât de repede după divorț? Practic ai renăscut!

A fost în timp nu repede. Detașarea și vindecarea din căsătorie a fost cu mult înainte de semnarea actelor oficiale de divorț. Am mai declarat asta. A fost șocantă vestea pentru voi pentru că ați aflat abia la final, brusc.

Cât de mult te-a schimbat iubitul tău?

Deloc. Nu ăsta i-a fost scopul! Sunt aceeași Deea și el mă acceptă așa. Din contră m-a făcut să realizez câte calități am, cine sunt și ce pot!

Cum reușești să te împarți între viața de familie și cea de cuplu?

Întotdeauna mi-a ieșit combinația asta cu brio! Am și muncit, m-am ocupat și de casă și copii.
Reușesc cu determinare, ambiție, sunt mega competitivă. Viața din ziua de azi nu îți dă pauze, momente de respiro. Te aleargă neîncetat și trebuie să țin pasul, mai pe scurt. Nu avem altă opțiune. Decât să fim sănătoși să le facem pe toate!

Care a fost cea mai grea perioadă de după divorț?

Lupta cu opinia publică, până când am înțeles că toți cei care comentează negativ decizia mea ajungând să mă jignească, n-au trăit anii ăștia cu mine și nici nu sunt în măsură să tragă concluzii. Am trăit să aud că femeia în 2023 dacă decide să divorțeze, în opinia publicului este “femeie de moravuri ușoare” și nu are drepturi.
Am încetat să mai citesc și să dau importanță părerilor celor care umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și păreri de-a dreptul îngrozitoare.

În ce relații ai rămas acum cu Dinu Maxer, fostul tău soț?

Amiabile, ținem legătură strict pentru copii, evident.
Tocmai am fost la notar împreună pentru că mi-a solicitat acordul să plece cu Andreas în vacanță.
Copiii sunt cu tutelă comună, în rest nu mai avem vreo relație de nicio natură.

Ați reușit până acum să stați la masă împreună, tu cu Robert și el cu noua lui parteneră?

Nu și niciunul din noi 4 nu cred că își dorește asta. De ce am vrea asta?

Sau v-ați întâlnit cu toții la ziua Maysei?

Ne-am întâlnit la un spectacol și am socializat scurt și politicos. La fel și la un botez în familie.

A fost ziua Maysei, a împlinit 4 ani! Cum ați sărbătorit-o pe micuță? V-a avut pe amândoi părinții alături, împreună sau separat?

Am întrebat-o ce vrea să facă de ziua ei. Și-a dorit petrecere la grădi. Așa că i-am organizat tot ce și-a dorit, în compania colegilor. La grădiniță l-am invitat și pe tatăl ei și evident l-am luat și pe Andreas.

Iar acasă, împreună cu Robert și Andreas i-am pregătit o surpriză. Am aranjat acasă o petrecere cu decorațiuni, flori și cadouri și dimineață s-a trezit în acest decor. A fost emoționată și fericită!
Seară, părinții mei au serbat-o la un loc de joacă și am fost împreună iar în weekend ne mai întâlnim cu prieteni și rude ca să o felicite.

Cât de bine îi merge acum Deei Maxer!

Se poate spune că ești o mamă singură sau deja ai depășit acest moment?

Sunt mama a doi copii minunați care mi-au dat sens vieții! Sunt incredibil de maturi pentru vârstele lor și foarte isteți. Înțeleg tot, văd tot!
Acum sunt într-o relație în care bărbatul de lângă mine e implicat în relația cu copiii mei. Îi iubește! Nu, nu sunt o mamă singură. Am copiii, am familie, am iubit, am prieteni! Am mulți oameni care mă iubesc și care nu m-au lăsat să cad psihic!

Ați vorbit deja tu și Dinu cum o să vă împărțiți copiii de sărbători?

Copiii nu sunt împărțiți pentru că nu sunt obiecte! Timpul îl împărțim, da, programul lor îl împărțim și asta o să vină la mică înțelegere în funcție de ce planuri ne vom face fiecare.
Sărbătorile sunt lungi și avem timp suficient!
Asta nu e o problemă.

Ai ceva să îi reproșezi lui Dinu după ce s-a afișat și el cu noua iubită? Cum îl vezi acum? Cât de schimbat?

De când a fost fotografiat de paparazzi cu prima domnișoară am tot fost sunată de presă să îmi dau cu părerea. Nu mă interesează!
Viața personală îl privește, nu o să comentez niciodată! Nu e treaba mea!
E viața fiecăruia! Separat.

Ce își mai dorește Deea Maxer pentru ea de acum încolo?

Vreau fericire, liniște, sănătate în viața mea și a copiilor mei! Tot ce fac, fac pentru a menține acest echilibru!
Îmi doresc pe plan profesional să ajut cât mai multe femei să fie independente financiar și să nu își piardă încrederea în puterea lor de dezvoltare, de aceea pun atât de mult suflet în proiectul la care lucrez.

Publicat: 22 oct. 2023, 17:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă