EXCLUSIV | Dinu și Deea Maxer, primul eveniment împreună după divorț. Cum a reacționat artistul când l-a văzut pe Robert: „Am mers cu mașini separate”

Publicat: 10 mai 2023, 14:22 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dinu și Deea Maxer nu mai formează un cuplu din luna martie de când au anunțat împreună că au decis să divorțeze și să o ia pe drumuri separate. După o relație de 18 ani și doi copii, Maxerii s-au separat.

Dinu a fost cel care a fost surprins primul în compania unei alte femei, de care s-a despărțit repede, apoi nici Deea nu a rămas singură ci și-a recunoscut începutul unei noi relații. Și pentru că au existat zvonuri că foștii soți care au fost îndrăgiți de public în aparițiile lor de familie nu ar mai avea spectacole împreună, iată că se dovedește contrariul.

Dinu și Deea Maxer, primul eveniment împreună după divorț

Weekendul ce tocmai a trecut, Deea și Dinu Maxer au avut primul spectacol împreună de după divorțul lor și se pare că s-au înțeles și au socializat de minune.

Deea și Dinu Maxer au declarat în mod repetat că au proiecte împreună și evenimente la care sunt solicitați ca și prezentatori. În weekend, foștii soți au avut primul eveniment împreună de după divorț. Este vorba de un botez, un eveniment privat, care a avut loc în orașul Giurgiu. Organizatorii i-au angajat de ceva timp ca și prezentatori ai spectacolului dar a fost solicitat și show-ul oriental al Deei.

Au analizat programul și s-au consultat mai mereu

Cei prezenți la eveniment au declarat că cei doi au venit cu mașini diferite, la ore diferite. Dacă Dinu s-a prezentat singur, Deea a fost însoțită de iubitul ei care a ajutat-o cu recuzita și cu desfășurarea show-ului în cele mai bune condiții.

Deea și Dinu Maxer s-au comportat ca doi oameni civilizați, au interacționat foarte bine pe tot parcursul evenimentului. Au analizat programul și s-au consultat mai mereu.

Cum a reacționat artistul când l-a văzut pe Robert: „Am mers cu mașini separate”

Deea Maxer a avut un loc special amenajat, în spatele scenei, în care a stat împreună cu dansatoarele și cu Robert, iubitul ei. Iar Dinu  a stat la eveniment împreună cu echipa de la sunet, cei doi foști soți având astfel locuri separate.

Ei au dat dovadă de profesionalism iar evenimentul s-a desfășurat în condiții optime. Amândoi au rămas în relații bune după despărțire. Mai ales că au împreună doi copii pe care trebuie să îi crească. Așadar, continuă evenimentele la care mergeau și înainte, dar nu ca soț și soție. Important este că se înțeleg și după despărțire și dau dovadă de maturitate și înțelegere unul cu celălalt.

Se pare că atât fostul soț, Dinu Maxer, cât și actualul iubit al frumoasei brunete, Robert, s-au salutat la evenimentul cu pricina și au socializat. Iar la final ambii bărbați au ajutat-o pe Deea să ducă la mașină recuzita show-ului de belly dance.

Deea Maxer se afișează cu noul partener

Deea Maxer a oferit pentru Ciao.ro și prima declarație despre începutul relației sale cu un alt bărbat decât Dinu Maxer. Și despre faptul că ea și fostul ei soț au încă evenimente împreună pe care reușesc să le ducă la bun sfârșit ca niște doi buni profesioniști.

“Da, așa este am avut un eveniment împreună cu Dinu, care a fost antamat înainte de divorț. Suntem profesioniști și în continuare lucrăm artistic împreună. Am cântat și piese în duet la acest eveniment. Însă am mers cu mașini separate”, ne-a declarat Deea Maxer cu privire la evenimentul pe care ea și tatăl copiilor ei l-au avut în weekend.

A petrecut 1 mai la mare cu noul iubit

Deea Maxer și Robert, bărbatul care a făcut-o să zâmbească după divorțul de Dinu Maxer nu se mai ascund dar nici nu își doresc să fie prea mult în lumina reflectoarelor.

“Sunt într-o relație, așa este. Am postat fotografii cu Robert și îmi asum relația, nu îmi place ideea de a fi vânată și pozată pe la colțuri iar eu să mă fâstâcesc. Sunt asumată, iubesc și sunt implicată în această relație. Eu și Robert nu ne ascundem însă nici nu ne dorim expunere. Suntem un cuplu la început de drum, care nu își dorește să devină cuplu monden.

Am fost și la mare impreună în weekendul cu 1 mai. Ne afișăm în public de ceva timp, în mod natural alături de prietenii, familie sau cunoștințe comune. Avem o viață normală, nu ne ascundem în casă. Suntem amândoi prinși cu munca în mare parte. Dar ne ocupăm și de noi mai ales că relația e la început”, ne-a mărturisit exclusiv pentru Ciao.ro, Deea Maxer, care este o femeie asumată.

Publicat: 10 mai 2023, 14:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă