Șofer fără permis, la volanul unei mașini furate, oprit cu focuri de armă

Publicat: 17 Sep. 2019, 11:39 Ciao.ro
Șofer fără permis, la volanul unei mașini furate, oprit cu focuri de armă

Un tânăr de 18 ani fără permis de conducere, aflat la volanul unei mașini furate, a lovit patru autoturisme parcate, în Constanța.

Șofer fără permis, la volanul unei mașini furate. Polițiștii au tras un foc de armă, moment în care tânărul a abandonat mașina și a fugit.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au încercat să oprească, marți dimineață, în orașul Constanța, un autoturism, dar șoferul a refuzat să oprească și a trecut în viteză pe lângă ei.

Politistii au dat de urma tinerelor disparute!

În timp ce era urmărit, tânărul a lovit patru mașini parcate, după care a coborât și a fugit.

Deși somat să se oprească, tânărul a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, fără ca cineva să fie rănit.

După folosirea armamentului, polițiștii au reușit să-l rețină pe șoferul fugar, un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Băneasa, județul Constanța. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii au descoperit că mașina condusă de tânăr fusese furată în noaptea de luni spre marți de pe o stradă din Constanța. S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

Publicat: 17 Sep. 2019, 11:39 Ciao.ro
Pe aceeași temă