Annalise Braakensiek a murit. Modelul australian a fost gasit in apartamentul ei, fara suflare

Publicat: 07 ian. 2019, 09:48 Autor: D. C. Vedete

Doliu in lumea modei din Australia dupa ce unul din cele mai celebre modele a incetat din viata.

Annalise Braakensiek a murit la 45 de ani. Modelul din Australia a fost gasit fara suflare in resedinta din Sydney. Cadavrul a fost gasit duminica dupa-amiaza. Apropiatii si-au facut griji pentru Annalise Braakensiek cand aceasta nu a mai raspuns la incercarile lor de a o contacta.

In ciuda varstei, Annalise Braakensiek era solicitata des pentru sedinte foto. Era vedeta tv si promova in mediul online un stil de viata extrem de sanatos. Conform raportului politiei, nu este vorba de o moarte suspecta, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Annalise Braakensiek a murit la 45 de ani

Annalise Braakensiek era model, actor, prezentatoare tv si creatoare de bijuterii. Trupul ei a fost gasit de politie la Potts Point. Conform presei internationale, vedeta suferea de depresie de cateva luni.

Aceasta si-a pierdut doi prieteni apropiati care s-au sinucis, dar si bunicul ei care a murit de cauze naturale. Totul intr-un timp scurt. Ipoteza politiei ar fi ca, din cauza depresiei, modelul si-ar fi luat viata. Anchetatorii asteapta raportul medicilor legisti.

Publicat: 07 ian. 2019, 09:48 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă