Andreea Raicu a pozat topless! Se pare ca vacanta din Maldive ii prieste

Publicat: 06 ian. 2019, 14:04 Autor: Simona Vedete

Andreea Raicu se afla in vacanta pe superba Insula Maldive, ocazie cu care si-a incantat fanii cu o poza topples.

Fosta prezentatoare de televiziune se relaxeaza si se bucura de tot ce ofera insula, si nu scapa ocazia de a se poza in diverse ipostaze, una dintre ele fiind destul de provocatoare.

La cei 41 de ani, Andreea are un corp de invidiat, fiind una dintre cele mai frumoase femei din Romania care in ciudat avrstei reuseste sa aiba un corp superb.

Astfel, Andreea a postat pe contul ei de Instagram mai multe pzoe, dintre care una a atras cel ami mult atentie. Se afla pe plaja si din cate se poate observa, nu are sutien pe ea.

Dupa cum era de asteptat, comentariile au inceput sa curga, fiind apreciata de fani pentru frumusetea ei si pentru ca impartaseste cu acestia momente din viata ei.

Andreea Raicu a pozat topples

Andreea Raicu a pozat topples

„Cea mai frumoasa fotografie in care te-am vazut.Cred ca avem multe puncte comune”, „Foarte frumos, superbă! Un An Nou Fericit!”, „Frumosii sanii ….vacanta placuta!”, „Exagerat de frumoasă complimente, un sfîrsit de săptămână fain!” au fost doar cateva dintre comentariile primite.

„Am un sfat pentru ține pentru 2019: Începe să te iubești mai mult. Învață să te iubești întâi pe tine, în loc să iubești ideea de a fi iubită de alții. Știu că unul dintre cele mai grele lucruri în viață această este truda de a te accepta, de a te îmbrățișa și de a te iubi cu tot ceea ce nu îți place la ține, cu toate imperfecțiunile tale.

Este singurul mod în care poți trăi o viață liniștită și fericită, fără lupte și drame interioare”, este mesajul transmis de Andreea Raicu, potrivit libertatea.ro.

Publicat: 06 ian. 2019, 14:04 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă