VIDEO GENIAL! Mihaela Radulescu, sarut pasionat cu Giani si Bobita din Las Fierbinti! „Dumneavoastra aveti niste forme de turbeaza si cainele in lant!”

Publicat: 06 Jan. 2019, 01:24 Vedete

Desi este cunoscuta ca o "pupacioasa" de la Romanii au talent, de data asta Mihaela Radulescu s-a intrecut pe ea.

Mihaela Radulescu, sarut pasionat cu Giani si Bobita din Las Fierbinti! Revelionul de la Pro Tv a fost marcat de un episod special din Las Fierbinti, unde printre protagonistii serialului au aparut si vedetele postului.

Mihaela Radulescu a avut insa un rol foarte usor si care a consacrat-o si la „Romanii au talent”, anume, sa pupe tot. In timp ce Bobita si Giani se chinuiau sa o convinga cat sunt ei de talentati si ca ar ifi bine sa aranjeze cumva si inscrierea lor la concursul de talente pentru a castiga premiul de 120.000 de euro, Raduleasca s-a facut ca nu prea intelege si le-a inchis gura cu un sarut la amandoi. Desi Giani si Bobita erau imbracati ca doi tarani ce sunt, Mihaela a facut furori la birtul din Fierbinti cu decolteul ei super devastator. Dialogul si scena sunt de-a dreptul memorabile.

„Doamna Mihaela, imi faceti o mare onoare ca ati venit. Ce voiam sa va zic? As vrea sa vin si eu la Romanii au talent ca am inteles ca e 120.000 de euro cadou acolo. Si vin si io frumos, intru pe scena, pac, am facut ce am facut acolo, dumneavoastra ziceti „Aolo, ce bine ce talentat e baiatu”, pac butonul ala, de ajung direct in finala. In finala le zici la aia, stanga-dreapta „Domne, ca e bun, ca-mi place, ca nu stiu ce”, pac si am luat banii cum ar veni. Eu am facut la Doina Ialomitei dansuri de 18 ani, cand la mandolina, fluer cu doua degete, canta la frunza doine populare. Merg pe sarma, citesc ganduri, sunt bun, ce sa mai” si-a tinut Bobita monologul prin care incerca sa o convinga pe Radulesca sa-l „ajute” la Romanii au talent.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Jan. 2019, 01:24 Vedete
Pe aceeași temă