VIDEO! Andreea Esca i-a spus lui Celentano ce salariu are! Scena dementiala cu ei doi la o cana de vin fiert!

Publicat: 06 Jan. 2019, 00:59 Vedete

Cel mai urmarit serial al momentului a difuzat de Revelion un episod eveniment in care a fost protagonista si Andreea Esca.

Andreea Esca i-a spus lui Celentano ce salariu are! Scena dementiala cu ei doi! În această ediţie de Revelion, vedetele postului Pro TV au sărbătorit trecerea în noul an alături de personajele rustice din celebrul serial.

Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Smiley, Loredana, Cabral şi Iulia Vântur au petrecut împreună cu Giani sau Bobiţă. Desigur n-a lipsit nici Celentano. Acesta din urmă şi-a făcut curaj şi, într-un moment prielnic, a întrebat-o pe Andreea Esca ce salariu are. Prezentatoarea de la Pro TV i-a dat răspunsul lui Celentano la ureche, fără ca bărbatul să repete, apoi, cu voce tare dimensiunea remuneraţiei. Dialogul dintre ei a fost unul savuros, Andreea Esca jucand perfect rolul de actrita in timp ce bea tacticos din cana de vin fiert.

„Pofta mare! Permiteti un vin fiert de la Celentano? Este facut dupa o reteta speciala de aici de la noi. Am pus in el un praf de dragoste. Ospitalite, egalite, fraternite” au fost replicile cu care Celentano a inceract sa o „agate” pe Andreea Esca.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Jan. 2019, 00:59 Vedete
Pe aceeași temă