Liderul mondial pedofil a fost ucis in inchisoare! A fost batut dur pana si-a dat ultima suflare

Publicat: 06 ian. 2019, 16:06 Autor: Simona News 3

Liderul organizatiei epdofiel a fost ucis in inchisoare in acest weekend si se presupune ca a fost un atac premeditat.

Christian Maire, imn varsta de 40 de ani, din Binghamton, New York, a primit pedeapsa de 40 de ani de inchisoare la centrul de detentie Milan de langa Detroit.

A fost inchis in Decembrie dupa ce o echipa de la FBI, dupa o ampla investigatie, a descoperit ca Maire este creeirul din spatele grupului de pe internet numit „The Bored Group”.

In acest grup, Maire si alti opt barbati pretind a fi adolescenti pe site-uri de dating pentru a convinge mai multe de 100 de victime sa se dezbrace si sa intretina acte sexuale in fata camerei web.

Liderul mondial pedofil a fost ucis in inchisoare

Liderul mondial pedofil a fost ucis in inchisoare

Investigatorii au mai spus ca unele victime au fost convinse de grup pentru a se taia in fata camerei in timp ce acestia priveau.

Dupa cum a raportat The Detroit Free Press, o declaratie a fost lansat vineri de catre Biroul Federal al Penitenciarelor in care se anunta ca Maire a fost declarat mort in urma unei „altercatii” care a implicat sapte detinuti.

Cu toate ca detaliile sunt inca neclare, moartea acestuia este investigata ca omor din cukpa, dupa cum o sursa a spus celor de la The Detroit News. Se pare ca unul dintre atacatori era inarmat cu un cutit de casa.

Publicat: 06 ian. 2019, 16:06 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă