Benone Sinulescu a spus TOT despre relatia cu Nadia Comaneci: „M-am trezit cu ea la usa”

Publicat: 06 Jan. 2019, 13:16 News 3

Acum multi ani, erau zvonuri conform carora Benone Sinulescu ar fi avut o relatie cu Nadia Comaneci. Insa este adevarat sau nu?

Legenda gimnasticii mondiale si starul de la Montreal, Nadia Comaneci, a fost subiectul multor barfe in perioada comunista, crezandu-se ca are o relatie ascunsa cu intepretul de muzica populara, Benone Sinulescu.

Intr-un interviu pentru click.ro, Benone Sinulescu a spus tot adevarul despre presupusa relatia cu campioana mondiala, Nadia Comaneci, si cum au inceput barfele sa circule.

„Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!…

Benone Sinulescu a spus TOT despre relatia cu Nadia Comaneci

Benone Sinulesuc a spus TOT despre relatia cu Nadia Comaneci

Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. Mi-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești…

Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: „Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit”, au spus.

A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece… De atunci s-au iscat acele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia”, a spus Benone Sinulescu.

Publicat: 06 Jan. 2019, 13:16 News 3
Pe aceeași temă