Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare! Ce mesaj a transmis soția artistului

Publicat: 21 nov. 2021, 11:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi, duminică, cu onoruri militare. Trupul neînsufletit al artistului a fost depus în holul Teatrului de Stat „Ioan Slavici” din Arad, oraș în care s-a retras în ultima parte a vieții.

Iubit de milioane de oameni pentru melodiile sale, Benone Sinulescu, o legendă a muzicii noastre populare, a murit la 84 de ani. S-a stins la o zi dupa ce împlinise 40 de ani de căsătorie cu cea care i-a fost alături toată viața.

Ce mesaj a transmis soția artistului

În această dimineață cortegiul funerar a plecat la Filarmonica din Arad, unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu. Ulterior, trupul artistului va fi scos în piața ,,Avram Iancu” din spatele Teatrului, unde cei care doresc pot participa la funeralii.

Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu”, a declarat Elena Sinulescu, soţia lui Benone Sinulescu, potrivit Glasul Aradului.

Ce boală l-a răpus pe Benone Sinulescu

Regretatul artist avea mai multe probleme medicale, însă boala care l-a răpus pare să fi fost o formă de pneumonie care necesita internarea lui de urgență. Benone Sinulescu ar fi refuzat însă acest lucru.

Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie, în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment. Este foarte important ca intervenția să se facă promt în astfel de situaţii”, a explicat medicul Beatrice Mahler, la România TV.

Publicat: 21 nov. 2021, 11:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă