AMI recunoaște: “Mă îmbrac și de la second-hand”

Publicat: 22 Dec. 2016, 14:12 Vedete
AMI recunoaște: “Mă îmbrac și de la second-hand”

Multe persoane sunt de părere că “haina face pe om”, motiv pentru care este foarte important brandul, mai ales că trăim într-o perioadă în care imaginea joacă un rol esențial. AMI are însă alte principii după care se guvernează.

„Nu sunt dependentă de branduri și nu mă îmbrac niciodată pentru a ieși în evidență, ci pentru a mă simți bine. Prefer să îmi aleg ținute care mă avantajează, fie de firmă sau chiar de la un second-hand. Dacă alegi să combini hainele scumpe cu cele ieftine, nu ai cum să dai greș”, ne-a spus AMI.

Cântăreața este foarte chibzuită când vine vorba de bani și asta pentru că îi investește în tot ceea ce ține de cariera ei, mai mult, AMI nu este genul de persoană care să se laude cu sumele pe care le investește în haine sau machiaje, dar preferă ca ele să fie de calitate. Nu se împacă bine nici cu shoppingul online și asta pentru că a avut câteva experiențe neplăcute.

“Fiind minionă, măsurile nu se potriveau mereu, fie haine, fie încălțăminte, asa că prefer să îmi cumpăr haine de la fața locului și să am posibilitatea de a proba înainte orice doresc să-mi achiziționez”, ne-a spus cântăreața care este o fire foarte discretă căreia nu-i place să iasă prea mult în evidență.

Publicat: 22 Dec. 2016, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă