Cristina Spătar se iubește cu fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor

Publicat: 21 dec. 2016, 14:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Cristina Spătar se iubește cu fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor

Cristina Spătar a trăit în ultimii o istorie personală complicată, presărată cu multe momente frumoase, de fericire intensă, dar și cu tristeți, nefericiri și disperări. Când l-a întâlnit, în 2007, pe cel care avea să îi devină soț, Cristina a simțit că viața i se așază pe o traiectorie favorabilă, că viața ei capătă un sens. Cei doi s-au căsătorit în același an, după doar patru luni de relație. Și-au jurat iubire eternă, așa cum se face. „Cred că sunt cea mai norocoasă femeie din lume: am cel mai drăguț soț“, a declarat atunci Cristina, etalându-și inelul de logodnă, în valoare – potrivit presei timpurilor – de 42.700 de euro, și verigheta de aur galben. Cristina își văzuse, în sfârșit, visul cu ochii. Ea își dorea foarte mult o familie și, până la urmă, a avut-o. Între timp, iubirea eternă nu mai este de actualitate.

Cu un an înainte de a se cătători, Cristina a fost cât pe ce să se mărite cu playboy-ul italian Mirco Maschio, doar că nunții i s-a pus capac cu doar două săptămâni înainte de data stabilită. Italianul a acuzat-o pe Cristina de infidelitate, pe motiv că apăruse în presă în niște poze alături de Ianis Zicu și de Marian Ionescu. Nunta programată la castelul din Padova al familiei lui Maschio s-a anulat. Cristina a încercat să îl împace pe fostul viitor soț al ei, dar n-a fost chip. Din fericire, viața merge mai departe, căci cu asta se ocupă ea, viața. După italian și înainte de Alin, Cristina a avut o scurtă relație cu „Prințul țiganilor“, care a tratat-o regește, cu șampanii scumpe și chiar cu un BMW cu număr personalizat, cado de la băeatu. Între „Prințul țiganilor“ și căsătorie, Cristina s-a iubit puțin și cu unul dintre fiii milionarului Dan Adamescu.

Bărbatul care i-a ieșit Cristinei în cale a fost fericit să devină, în 2007, soțul celei supranumite într-o vreme Regina R&B. „Pentru mine, Cristina este mai mult decât perfectă. Suntem fericiți împreună, ne înțelegem foarte bine și asta este cel mai important. În rest, nu ne pasă de nimeni. Cu inteligența pe care considerăm că o avem, sperăm să trecem peste micile răutăți pe care ni le creează unii. Chiar și acum, înaintea nunții“, declara el la vremea respectivă. Un an mai târziu, înainte de cununia religioasă, Cristina a fost amenințată și șantajată că vor apărea niște poze indecente cu ea, iar soțul ei a ieșit la televizor și, cu ochii în lacrimi, i-a declarat dragoste și sprijin soției sale: „Sunt alături de tine. Nici tu nu meriți lucrurile astea și, de asta, nu voi dormi nici eu la noapte“.

La început, totul a funcționat perfect în căsnicia Cristinei. Era dragoste, era prosperitate, au apărut și copilașii, un băiat și o fată. Păreau familia perfectă. Doar că perfecțiunea nu există, iar, treptat-treptat, relația lor a fost supusă intemperiilor de tot felul. Un moment de cotitură în relația lor l-a reprezentat arestarea lui, la sfârșitul anului 2014, sub acuzația de evaziune fiscală în sumă de 10 milioane de euro. Soțul Cristinei stat închis după gratii până în luna februarie 2015 și, după ce s-a întors acasă, nu a mai fost același om. Cristina a luptat o vreme cu zvonurile despre un posibil divorț, respingându-le unul după altul. Apoi, când el a fost fotografiat de paparazzi cu diverse femei, totul a devenit mult mai clar. Nici o femeie nu este fericită să fie înșelată. Nici Cristina n-a fost. Nu a putut trece peste greșelile lui. Mai mult, într-o postare pe Facebook cu parfum de rufe spălate-n public, bărbatul a spus că ea, Cristina, „nu mi-a iertat nici greșelile pe care nu le-am făcut“. Postarea e din data de 15 iunie a acestui an, și din ea se înțelege că el ar fi fost cel care a inițiat divorțul, iată câteva fragmente: „Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis… Lucrul destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… (…) Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment“.

Distanța între a-i jura celuilalt iubire eternă și a scrie pe Facebook mesaje otrăvite la adresa persoanei căreia i-ai jurat iubire eternă este mare. O distanță mare pe care unii o umplu cu un orgoliu exagerat de gonflat, iar alții cu o tristețe densă, ca o ceață care ți se așază pe ochi și pe suflet. Însă așa se termină uneori iubirea veșnică.

Cristina și fostul ei soț au divorțat anul acesta, pe 19 iulie, la notariat, împărțindu-și custodia asupra copiilor lor, Albert (6 ani) și Aida (4). De altfel, deși divorțați, cei doi foști soți continuă să locuiască împreună, de dragul copiilor.

În urmă cu aproximativ o lună, Cristina ne-a declarat că nu se gândește la o nouă relație sau la o eventuală altă căsătorie fiindcă, pentru moment, are mult de lucru și este implicată în tot felul de proiecte, dar poate că, cu timpul, va iubi din nou. E posibil că acest timp pentru a iubi din nou să fi venit deja. În pozele de față, Cristina se află în mașina personală împreună cu un tinerel care se numește Tibi Vărzaru, fostul iubit a lui Jeni Vadim, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Tibi și Jeni au fost împreună aproape patru ani, iar pe unul dintre degetele ei răsărise chiar și un inel, aparent de logodnă. La începutul verii cei doi s-au despărțit, poate chiar din cauza apropierii lui de Cristina Spătar. Despre Tibi, Cristina spunea în urmă cu ceva timp că este antrenorul ei personal. Un antrenor cu care, după cum se poate observa, cântăreața se antrenează intens, inclusiv la sărutat. Cei doi au fost fotografiați în trafic pe un Bulevard din București aproape de locuința lui Tibi. Scena s-a petrecut în jurul orei 11.30, seara, și a durat cam un sfert de oră. Sărutul a durat ceva mai puțin, căci, în acest interval de un sfert de oră, Tibi a mai făcut și altceva: a mers la o farmacie, la un supermarket să îi cumpere Cristinei ceva, după care, la despărțire, s-au sărutat pe gură. Tibi a coborât din mașină, iar Cristina a plecat acasă, la copii și la fostul soț.

Publicat: 21 dec. 2016, 14:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă