Intâlnire de gradul III intre Brigitte Năstase și amanta soțului ei

Publicat: 19 dec. 2016, 12:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Intâlnire de gradul III intre Brigitte Năstase și amanta soțului ei

Brigitte Năstase știa de mult de amanta lui Ilie Năstase, o femeie pe nume Cici, blondă, frumoasă și, se spune, deșteaptă, însă abia acum și-a luat inima în dinți și s-a dus acasă la amantă pentru o confruntare ca-ntre femei. S-a lăsat cu țipete, urlete, cuvinte grele și lacrimi amare, toate venite din partea lui Brigitte. Cancan.ro a filmat întreaga tărășenie, care ar putea figura la loc de cinste într-o antologie a momentelor penibile din showbiz-ul românesc.

Brigitte a spus pentru Cancan.ro că a aflat de existența lui Cici în urmă cu trei ani de zile, „când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om. Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut… aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NUUUU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum ar putea să fie bine? I-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună… Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui“.

Brigitte s-a operat de curând la Viena, acolo unde i-au fost extirpate tumorile de la sâni. Brigitte a vrut să își facă și o operație de extirpare de amantă din viața soțului ei, de unde și acest scandal recent, despre care Brigitte ne-a declarat în exclusivitate: „Ilie nu a vrut să divorțăm și de asta a terminat-o cu Cici, asta pentru că ea voia ca el să divorțeze de mine. Data viitoare, dacă mai e vreo amantă, mă duc cu foarfeca la ea. Acum sunt bine. Eu doar voiam o confruntare cu ea și să vadă Ilie că îl iubesc“.

Într-un interviu acordat revistei Ciao!, atunci când a fost întrebată: „Care este cel mai mare rău pe care tu consideri că l-ai făcut?“, Brigitte a răspuns: „Că poate nu am fost fidelă unui singur bărbat și poate am rănit anumiți bărbați. Atunci nu judecam cum judec acum când consider că, dacă eu înșel pe cineva, de fapt mă înșel pe mine însămi și îmi bat joc, de fapt, de mine. Dar nu am fost întotdeauna așa. Erau momente în care mă certam cu cel care mi-a devenit ulterior soț sau l-am prins cu vreo femeie și m-am răzbunat cu alți bărbați. Așa am considerat eu atunci că pot să îmi pansez rana. Lumea din Timișoara m-a judecat după chestiile astea, pentru că eu nu am făcut-o niciodată pe ascuns, întotdeauna am făcut-o pe față și lumea m-a condamnat. Nu mi-am dat seama pentru că eram atentă doar la mine și nu la lumea din jur. Întotdeauna mi-am dorit să îmi pot cere scuze celor pe care i-am rănit, de fapt îmi doresc de un timp încoace și nu știu cum să fac. Nu pot să îndrept lucrurile care deja sunt strâmbe“.

În același interviu, Brigitte a vorbit și despre maturitatea spirituală la care spune că a ajuns, dar și despre faptul că și-ar dori mai multă moralitate în relația ei cu Ilie. Totul a plecat de la întrebarea: „Când l-ai cunoscut pe Ilie, intim vorbind, nu ai avut emoții, ținând cont de trecutul lui?. Răspunsul lui Brigitte: „Măi, mă gândeam că avea 60 și ceva de ani, că, poate, nu mai poate, dar putea (n.n. – râde). Eu oricum nu mă mai gândeam la sex, eu aveam nevoie de cineva să mă sprijine moral, eram prea necăjită, amărâtă. El m-a sprijinit moral atunci, dar bine că era și pe partea intimă totul în regulă, nu erau probleme, era îndrăgostit de mine. Eu ce îmi doresc de la el și sunt nemulțumită, îmi doresc o iubire așa cum sunt eu, eu sunt un om foarte moral. Mi-aș dori mai multă moralitate, suflet mai bun, asta nu înseamnă că Ilie nu este un om bun. Mi-aș dori să se deschidă ca un Lotus, ca o floare, să pot să intru în sufletul lui. Pentru mine iubire înseamnă uniune sufletească. Pentru mine iubirea e altceva, poate pentru că am o maturitate spirituală datorită încercărilor prin care am trecut. Unii nu își hrănesc sufletul, ci numai trupul și numai mintea. Eu consider că trebuie să le hrănești pe toate trei și unii sunt flămânzi. Și ăia trăiesc, și ăia sunt oameni care iubesc, dar nu în felul meu. Pentru mine iubirea înseamnă două suflete care se unesc, asta înseamnă iubire adevărată. Dar trăim într-o lume care nu pune accent pe moralitate în sensul sufletesc, care trăiește numai fizic, material. Ei văd din punct de vedere material totul, acuzele și tot și eu am ajuns să le văd ca un complex, material, spiritual, mental. E normal că eu îmi doresc mai mult, probabil sunt mai matură spiritual ca Ilie, dar asta nu înseamnă că poate să mi-o dea multe persoane în lumea asta iubirea pe care eu mi-o doresc. Asta nu înseamnă că lumea mă urăște, ci că îmi doresc mai multă iubire, să fiu mai mult iubită“.

Publicat: 19 dec. 2016, 12:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă