Nu arată rău fără machiaj! Andra Trandaș are o frumusete aparte

Publicat: 18 Dec. 2016, 12:12 Vedete
Nu arată rău fără machiaj! Andra Trandaș are o frumusete aparte

Andra Trandaș, prezentatoare de știri la Antena Stars, a ieșit în parc împreună cu cățelul și cu o prietenă. Îmbrăcată cu o geacă de fâș cu blăniță la gât, pantaloni largi, de catifea, și fără machiaj, Andra arată foarte diferit față de modul în care se produce ea pe sticlă, nu neapărat că atunci când iese în parc ar trebui să arate fix ca la TV. În schimb, cățelul ei arată tot timpul la fel, doar că acum poartă o hăinuță care să îl protejeze de frigul de afară.

De aproape doi ani, Andra se iubește cu Andrei Oprea, un băiat de bani gata, cu șapte ani mai tânăr decât ea, fiul patronului firmei de protecție și pază BGS. O parte din această afacere prosperă i-a fost deja transferată lui Andrei. Înainte de Andrei, Andra a avut o relație cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa, și a fost cât pe ce ca ea și Bogdan să ajungă în fața altarului, doar că altarul și-a luat tălpășița pe nepusă masă.

După Bogdan, Andra s-a iubit cu un tip pe nume Dorian, unul dintre dansatorii Loredanei Groza, dar relația lor n-a făcut prea mulți pași de dans pe ringul vieții. În cele din urmă, la poalele picioarelor ei a ajuns tânărul Andrei, care îi oferă tot felul de servicii, inclusiv de pază și protecție sentimentală.

Publicat: 18 Dec. 2016, 12:12 Vedete
Pe aceeași temă