Tânăra din imagini i-a şocat pe internauţi. Cum a reuşit să se transforme complet în doar 60 de minute

Publicat: 01 dec. 2023, 15:38 Autor: Hermina Hagianu Beauty & Style
Tânăra din imagini i-a şocat pe internauţi. Cum a reuşit să se transforme complet în doar 60 de minute

O tânără a reuşit să devină virală pe Tik Tok datorită unui tutorial de machiaj care i-a uimit pe toţi cei care l-au văzut. Sarah şi-a făcut o transformare completă în doar 60 de minute. Unii internauţi nu au crezut că este aceeaşi persoană.

Sarah Andres obişnuieşte să facă diferite filmuleţe pe platforma TikTok despre machiaj. Tânăra le dă sfaturi doamnelor şi domnişoarelor care o urmăresc despre cum pot să obţină un make-up cu care să atragă toate privirile.

Sarah Andres i-a şocat pe internauţi

Tânăra a reuşit să le demonstreze tuturor bărbaţilor că o femeie care are puţin talent şi produse de make-up bune nu ar trebui niciodată subestimată. Cu ajutorul unui ruj, un fond de ten și un contur bine realizat Sarah s-a transformat complet.

Bineînţeles, aceste tehnici trebuie exersate, pentru ca la final, efectul să fie cel dorit.

Femeia a realizat un tutorial despre machiaj şi a filmat fiecare pas. La începutul filmuleţului s-a filmat complet naturală şi a început să le explice urmăritorilor câteva dintre micile sale secrele.

”Amestecarea produselor este secretul. Machiajul va arăta neted și natural. Puteți adăuga diferite culori pe pleoapă, dar șlefuirea acestora poate crea o altă dimensiune. Cel mai important este să te ”joci” cu pensula în jurul ochiului”. a spus make-up artistul.

La sfârşit, transformarea a fost incredibilă. Atât de mare încât unii nu au crezut că în imagini este aceeaşi persoană. Alţii au fost extrem de încântaţi, dar mai ales de sfaturile preţioase pe care make-up artista le-a oferit şi au felicitat-o pentru ceea ce a reuşit să facă.

”Arăți ca Mariah Carey/ Mi-ar plăcea să am și eu parte de asemenea transformare/ Aș fi vrut să am și eu asemenea talent. Orice aș face, machiajul meu arată la fel”, sunt doar o parte din comentariile internauților.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 dec. 2023, 15:38 Autor: Hermina Hagianu Beauty & Style
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă