A slabit 104 kg in 8 luni. Ce metoda a folosit doctorul Florin Balanica VIDEO

Publicat: 21 apr. 2019, 18:27 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete

Kilogramele in plus dau batai de cap oricui. In timp ce unii oameni se multumesc asa, altii pun mana si slabesc. Totul pentru a fi cat mai sanatos!

A slabit 104 kg in 8 luni, dupa cum sustine chiar el. Doctorul Florin Balanica sustine ca ajunsese sa cantareasca aproape 200 de kg. Evident, greutatea ii punea sanatatea in pericol. Pe langa mobilitatea redusa si problemele de respiratie, medicul Florin Balanica putea sa moara.

  • ”Am avut 204 kilograme, acum 8 ani de zile. Pentru că munceam foarte mult am pierdut contactul cu mine. Am greșit, mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac. Am restructurat totul. În 8 luni am slăbit 104 kilograme. După cele 104 kilograme după câteva luni am început să iau din nou în greutate. Atunci a apărut metoda mea. Iată, că au trecut 8 ani de zile și nu am mai luat în greutate”, a declarat doctorul Bălănică, la Antena 3, de Florii.

Florin Balanica a slabit 104 kg in 8 luni


„Scăderea în greutate nu este atât de dificilă, problema este menținerea. De șase ani, nu am mai luat un gram. Mi-am modificat complet proporțiile. (…) Toată lumea, când vrea să slăbească, primul lucru pe care îl face este își cumpere abonament la sală. Lucrurile nu merg chiar așa…

Primul lucru care trebuie făcut este identificarea cauzei și ce te determină să mergi pe calea greșită. Pasul doi este căutarea metodei simple, adică pilula, operația, inelul etc. Pe termen lung, nu aceasta este soluția! Totul ține de noi.

Dacă înțelegem unde este problema și apoi acționăm… lucrurile se rezolvă. Eu uitasem complet de mine. Munceam mereu, aveam un program robotic, lucram de dimineață, de la ora 07:00 până la ora 02:00. Când am simțit că nu mai pot, mi-am dat demisia.

Când dorim să slăbim, trebuie să facem un mix. Nu există doar sală sau doar nutriție. Trebuie să facem puțin din fiecare. Întâi pornim cu motivația. (…) În prima lună am slăbit 14 kilograme, dar aș fi mâncat și pereții. Nu se poate. Când te duci în zona de înfometare… vei ceda garantat.

Este nevoie de un mix, este nevoie de mișcare și nutriție. Înainte mâncam foarte mult. Prima masă era undeva în jurul orei 14:00, iar a doua masă era la 02:00″, marturisea Florin Bălănică, in urma cu doi ani.

Florin Balanica a slabit fara sport, la inceput


„Nu trebuie să faci sport. Din punctul meu de vedere este o greșeală să te apuci de sport atunci când ești supraponderal. Nu putem să mâncăm ciocolată sau paste și să le interzicem copiilor asta. Suntem un exemplu.

Vom suprasolicita articulațiile, iar asta nu este bine. Trebuie să pornim de la nutriție. Soția m-a susținut foarte mult. Am avut suportul familiei. Soția a gătit și mâncat ce mâncam și eu.

În timp, te obișnuiești cu acest stil de viață De șase ani de zile țin acest regim, nu m-am îngrîșat un gram de atunci. Orice persoană poate slăbi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, a spus medicul la TEO SHOW.

Ce mananca Florin Balanica

Dupa ce a slabit si a reusit sa se mentina, doctorul a dezvaluit cateva din alimentele pe care le consuma. Printre ele se numara mere verzi, fructe de pădure, kiwi sau ananas. Pepene rosu consuma doar dimineata, niciodata seara.

  • „Fructele de sezon trebuie consumate în prima parte a zilei. Legat de sucurile de fructe, la stoarcerea lor, reducem cantitatea de pulpă. Creierul nu reușește să perceapă că e sătul de ceea ce se întâmplă. Recomand sucurile de legume. Fructul trebuie consumat ca atare”, a mai spus acesta.

Publicat: 21 apr. 2019, 18:27 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Pe aceeași temă