Claudia Patrascanu, al treilea copil?! Sotul vedetei vrea sa isi mareasca familia

Publicat: 21 Apr. 2019, 15:42 Vedete

Frumoasa cantareata a fost invitata in platoul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, duminica, la Antena Stars. A vorbit despre familia ei frumoasa.

Claudia Patrascanu, al treilea copil?! Sotul vedetei vrea sa isi mareasca familia, dar ea nu e de acord. Cantareata a disparut din atentia publicului de cand a adus pe lume primul copil al ei si al lui Gabi Badalu.

Au trecut 5 ani de cand Claudia Patrascanu nu a mai aparut la TV la fel ca inainte. Are doi copii de care se ocupa ea, alaturi de sotul ei si familia lor. Cu toate ca ii iubeste ca pe ochii din cap, Claudia Patrascanu nu isi mai doreste inca un copil.

Claudia Patrascanu, al treilea copil?!

Claudia Patrascanu sustine ca a purtat deja aceasta discutie cu sotul ei, Gabi Badalau. Aceasta sustine, mai in gluma, mai in serios, ca sotul ei isi doreste sa o tina acasa de o pune sa faca atatia copii.

  • „Au trecut deja cinci ani de când eu am o familie, o familie frumoasă. Am senzaţia că suntem de foarte foarte mulţi ani împreună. Ne-a dat Dumnezeu atât de multe lucruri rapid aşa. În primul rând copiii. Acum pentru că au crescut, sar de la întrebarea ta la altceva, deja soţul meu îşi doreşte al treilea copil, dar nu se mai pune problema asta. (…) Pentru că vede că au crescut baieţii şi… ha-ha-ha, cred că vrea să mă ţină mai mult acasă! E o strategie. Sau o dorinţă”, declară Claudia Pătrăşcanu, râzând.

Claudia Patrascanu revine in muzica?!

Publicat: 21 Apr. 2019, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă