Sotia lui Răzvan Săvescu a murit de cancer. Regizorul serialului ‘Liber ca pasarea cerului’ traieste o drama

Publicat: 21 apr. 2019, 13:30 Autor: D. C. Vedete

Serialul Liber ca pasarea cerului este o productie Antena 1. Va avea debutul azi, 21 aprilie, la ora 20.00. In serial joaca actori de top din Romania.

Sotia lui Răzvan Săvescu a murit de cancer. Regizorul serialului ‘Liber ca pasarea cerului’ si al serialului ‘La bloc’ traieste o drama. Putini oameni stiu prin ce a trecut la viata lui. In urma cu aproape 4 ani, sotia lui Răzvan Săvescu a murit de cancer.

In 2015, actrita de teatru si film Oana Ioachim a murit. Era fiica dramaturgului Paul Ioachim si sotia lui Razvan Savescu, regizorul serialului La bloc, de la PRO TV, si Liber ca pasarea cerului, de la Antena 1. La vremea respectiva avea 48 de ani si suferea de cancer. Boala fatala a rapit-o prea devreme din sanul familiei sale, informeaza libertatea.ro.

Sotia lui Răzvan Săvescu a murit de cancer

Moartea sotiei l-a marcat profund pe regizorul Razvan Savescu. Acesta a renuntat la productii TV si s-a concentat doar pe regizatul pieselor de teatru. Serialul Liber ca pasarea cerului este primul serial pe care l-a regizat dupa moartea sotiei, din 2015. Jojo, divortata si extrem de bogata in noul serial de comedie „Liber ca pasarea cerului”!

Stefan Banica Jr., indurerat de moartea Oanei Ioachim

  • „E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris acesta pe contul de socializare, in 2015. Jojo si Stefan Banica Jr, facuti unul pentru altul! Vedeta s-a dat de gol!
Publicat: 21 apr. 2019, 13:30 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă