Cristina Spatar, criticata de Maurice Munteanu: „Bijuteriile tip set şi coafura deloc explozivă ştirbesc această imagine old Hollywood”

Publicat: 17 Dec. 2016, 11:16 Vedete
Cristina Spatar, criticata de Maurice Munteanu: „Bijuteriile tip set şi coafura deloc explozivă ştirbesc această imagine old Hollywood”

Cristina Spătar

MAURICE MUNTEANU: “O siluetă armonioasă şi un look glamour din care lipseşte, totuşi, elementul de noutate. Bijuteriile tip set şi coafura deloc explozivă ştirbesc această imagine old Hollywood.”

Alexandra Calafeteanu

CĂTĂLIN VĂLEAN: “Voi prefera mereu salopeta în favoarea rochiei clasice de seară, mai ales atunci când este purtată cum trebuie ca în cazul de faţă. Această piesă 70s glam reuşeşte să încorporeze un croi cu detalii de inspiraţie masculină fără să-i compromită feminitatea, ba chiar să o amplifice prin maniera purtării şi accesorizare. Deşi nu este o opţiune greşită, tipul acesta de ţinută ar fi mers la fel de bine cu o coafură slick cu o cărare laterală bine definită.”

Mădălina Dorobanţu

CĂTĂLIN VĂLEAN: “Cu siguranţă una dintre ţinutele mai temperate ale Mădălinei, dar care reuşeşte să se facă remarcată prin mici detalii cum ar fi acea crăpătură laterală şi bineînţeles jacheta statement din paiete. Coafura caracteristică şi acel motiv grafic sunt suficiente pentru a scoate acest ansamblu din anonimat, motiv pentru care mă bucur să văd că s-a menţinut în rest o zonă relativ neutră şi nu s-a exagerat cu accesorizarea.”

Maria Marinescu

MAURICE MUNTEANU: “Rochia retro de seară îi vine senzaţional Mariei. Mi-ar fi plăcut să abordeze o coafură ceva mai sexy, tocmai pentru a echilibra aerul vintage-chic al întregii ţinute. Imi place faptul că nu a supra-accesorizat ţinuta cu bijuterii sau alte elemente de styling.”

Corina Caragea

CĂTĂLIN VĂLEAN: “Corina menţine şi de această dată aceeaşi direcţie clasică deja reprezentativă prin intermediul unei rochii din mătase Maria Lucia Hohan, una dintre puţinele pete de culoare ale serii. Obiecţia pe care o am în cazul de faţă este legată de acel box clutch pătrăţos care ar fi arătat mult mai bine într-o variantă din catifea. Deşi nu este o ţinută greşită, o încurajez pe Corina să experimenteze mai mult şi să încerce să iasă din această zonă de confort previzibilă.”

Simona Pătruleasa

MAURICE MUNTEANU: “Singurul element care nu face parte din ecuaţie este geanta mult prea voluminoasă. O geantă mini, purtată în bandulieră, asigura balansul necesar pentru o ţinută chic & cool, de zi.”

Lora

MAURICE MUNTEANU: “Mult prea multe nuanţe similare. Pantalonii au talia exagerat de înaltă pentru a fi combinaţi cu un top din paiete. O cămaşă neagră, preţioasă, din mătase, cu fundă şi nişte sandale complet aurii, ar fi marcat o apariţie mult mai coerentă estetic.”

Andreea Marin

CĂTĂLIN VĂLEAN: “O abordare clasică feminină, corect compusă şi care corespunde cu statutul Andreei. Textura materialelor alese dau un plus de preţiozitate şi formează o silueta 50s adusă în contemporaneitate prin accesorizare. Geanta este o opţiune inspirată, doar că încălţămintea taie piciorul într-un loc nefavorabil, iar efectul este observabil şi amplificat de lungimea acelei fuste midi. In cazul de faţă mi-ar fi plăcut ca pantofii să nu depăşească decât poate printr-o baeretă subtilă linia gleznei.”

Iulia Vântur

CĂTĂLIN VĂLEAN: “Remarc dorinţa Iuliei de-a experimenta pe plan vestimentar, efort pe care nu pot decât să-l apreciez şi să-l încurajez. Mă bucur că s-a ieşit puţin din zona de confort, această rochie neagră cu franjuri fiind o alternativă actuală şi care prin subtilitatea detaliilor devine poate chiar mai spectaculoasă decât orice alte opţiuni din trecut. Noua culoare a părului o prinde foarte bine, doar că mi-ar fi plăcut să înlocuiesc acele bucle Old Hollywood cu o coafură mai simplă, dreaptă. O femeie frumoasă precum Iulia nu va avea niciodata nevoie de prea multe artificii pentru a ieşi în evidenţă.”

Ioana Maria Moldovan

MAURICE MUNTEANU: “Intentia este bună, dar rezultatul final nu este chiar unul ok. Rochia este prea largă, mai ales în partea de jos, pentru a fi purtată cu un blazer masculin din catifea. Cel mai bine ar fi optat pentru nişte pantaloni din acelaşi material şi pentru o cămaşă preţioasă din mătase, accesorizată cu o broşă.”

Diana Munteanu

MAURICE MUNTEANU: “Look-ul Dianei se situează într-o zonă relativ safe. In schimb, machiajul mult prea accentuat, deşi s-a vrut natural, ridică aceleaşi probleme ca în trecut.”

Ilinca Vandici

Cătălin Vălean: “O apariție cu iz retro și o alternativă inspirată comparativ cu ținutele anterioare ale Ilincăi. Blana poziționată pe umăr și coafura elimină efectul bătrânicios pe care l-ar fi putut dobândi cu ușurință acest ansamblu, iar broșa este detaliul ce conferă prețiozitatea de care era nevoie la o astfel de direcție. Centrul de interes trebuia să rămână în partea de sus, iar din acest motiv aș fi înlocuit această pereche de pantofi cu o pereche de mocasini din paiete, cu vârful ascuțit, de tipul celor de la Chiara Ferragni.”

Publicat: 17 Dec. 2016, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă