Tinute sub lupa. Andreea Berecleanu si Romanita Iovan sunt cel mai bine imbracate

Publicat: 20 dec. 2016, 10:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tinute sub lupa. Andreea Berecleanu si Romanita Iovan sunt cel mai bine imbracate

Andreea Berecleanu

MAURICE MUNTEANU: „Fusta albă, plisată, integrează perfect estetica cizmelor de inspiraţie 70’s. Andreea are un look fresh, chiar dacă elementele au o tuşă clasică. O notă în plus pentru coafură!”

Romaniţa Iovan

MAURICE MUNTEANU: „Este admirabil faptul că Romaniţa a ales să poarte un ansamblu din denim, una dintre cele mai hot combinaţii stilistice ale momentului. Imi place accesorizarea şi consider ţinuta una foarte cool. Felicitări!”

Andreea Bălan

CĂTĂLIN VĂLEAN: „O îmbunătăţire evidentă faţă de alte apariţii constrânse de bucle şi machiajul mult prea puternic. Mă bucur să o văd pe Andreea într-o ţinută fresh şi care respectă nişte proporţii atent studiate. Fusta scurtă cu talie înaltă este un element foarte cool, temperată prin intermediul acelui parton loose fit şi dres. Până şi pălăria funcţionează în cazul de faţă datorită coafurii relaxate care îi dă Andreei un aspect degajat, fresh.”

Diana Bart

CĂTĂLIN VĂLEAN: „Un look relaxat de zi care nu prezintă vreo greşeală majoră, dar căruia în schimb îi lipseşte un twist pentru a-l face mai memorabil. In cazul de faţă cred că o pereche de botine cu toc gros, chiar şi cu platformă, ar fi schimbat întreaga dinamică a ţinutei fără să compromită degajamentul acestui ansamblu pe care eu personal îl apreciez şi încurajez.”

Oana Cuzino

MAURICE MUNTEANU: „Si în cazul Oanei putem vorbi despre o ţinută corectă de zi, uşor plictisitoare, poate prea banală. Ii recomand Oanei noile jachete supradimensionate, în genul celor create de Off-White, Stella McCartney, Balenciaga etc. – o alternativă mult mai cool a clasicelor jachete de iarnă cu puf sau din materiale tehnologice.”

Corina

MAURICE MUNTEANU: „Pantalonii bufanţi, botinele cu platformă şi jacheta scurtă conturează un look actual, în tendinţe. Îmi place accesorizarea, mai ales modalitatea de a purta cureaua. O notă în plus şi pentru coafura relaxată!”

Sore

MAURICE MUNTEANU: „Ținuta, în aparenţă, nu are nimic greşit. Pantalonii-colanţi sunt însă prea subţiri pentru a fi purtaţi cu aceşti bocanci, iar topul gri nu se potriveşte deloc cu jacheta biker. Bref, piesele nu sunt combinate cum trebuie – ţinuta pare încropită.”

Laura Cosoi

MAURICE MUNTEANU: „Îmi place redingota şi faptul că a mixat-o cu pantaloni & încălţări într-o notă lejeră, sport. Sunt convins că Laura poate găsi o variantă mult mai îndrăzneaţă pentru coafura/tunsoare, tocmai pentru a susţine această imagine dinamică.”

Bianca Drăguşanu

MAURICE MUNTEANU: „Elementul care ar trebui înlocuit în această ţinută este vesta albă din blană – un blazer supradimensionat, gri, din stofă de lână, cu un cut masculin, ar completa mult mai bine styling-ul. Dacă ar fi accesorizat şi cu nişte broşe, lucrurile ar sta deja mult mai bine.”

Publicat: 20 dec. 2016, 10:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă