Călin Goia se bucură din plin de proaspătul statut de tată de fată

Publicat: 20 dec. 2016, 12:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Călin Goia se bucură din plin de proaspătul statut de tată de fată

Anul acesta, pe 24 mai, chiar în ziua în care împlinea 41 de ani, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a anunțat că soția sa, Andreea, este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță. Ceea ce s-a și întâmplat. În fotografiile de față, îi vedem pe Călin și Andreea împreună cu fiica lor, Maruca, în vârstă de trei luni, care stă cuminte în brațele mamei ei, în timp ce Călin se ocupă cu bagajele și cu tot ce mai e nevoie, ajutându-și soția și să se îmbrace, dar în așa fel încât să nu o deranjeze pe Maruca.

Călin și Andreea sunt un cuplu discret, ei ținându-se departe de agitatul tăvălug al lumii mondene. Maruca este al treilea lor copil, pe care și l-au dorit foarte mult.

„Soţia mea a născut în urmă cu trei luni, dar am preferat să nu fac mare tam-tam din acest eveniment, care este unul foarte important pentru viaţa noastră privată! Am o fetiţă frumoasă, Maruca, şi, vă spun sincer, sunt extrem de fericit! Eu şi Andreea ne-am dorit din tot sufletul o fiică, mai ales că mai avem doi băieţi, Tudor şi Petru, care sunt deja la şcoală. E minunat ce ni se întâmplă şi sper ca totul să meargă la fel de bine în familia noastră şi de acum înainte”, a declarat, recent, Călin.

Publicat: 20 dec. 2016, 12:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă