Alexandru Cumpănașu, anunț neasteptat: Voi propune ministrului de Interne înființarea Poliției Școlilor

Publicat: 26 Aug. 2019, 18:52 News 2
Alexandru Cumpănașu, anunț neasteptat: Voi propune ministrului de Interne înființarea Poliției Școlilor

Unchiul Alexandrei Macesanu, fata ucisa de Dinca, a facut un anunt cel putin surprinzator.

Alexandru Cumpănașu, anunț neasteptat. Acesta anunță că va propune conducerii Ministerului de Interne înființarea Poliției Școlilor, o structură care ar putea asigura prezența unui jandarm în toate școlile din România, pentru a fi combătută criminalitatea și pentru a proteja elevii.

„Racolarea fetelor de la varste fragede prin metode diverse pt prostitutie, coruperea tinerilor sa consume droguri, rechinii care dau tarcoale pt violarea si santajarea fetelor, organizarea in grupuri infractionale pt colectarea de „taxa de protectie” de la elevi sunt doar cateva dintre grozaviile care au devenit un fenomen scapat de sub control de catre stat.

Alexandru Cumpănașu, anunț neasteptat

Alexandru Cumpanasu

De aceea voi propune Ministrului de Interne infiintarea Politiei Scolilor, astfel incat la fiecare liceu din Romania sa existe cel putin un jandarm in uniforma si scolile in loc sa faca tot felul de smecherii cu firme de paza care angajeaza tot felul de batranei de care nu se sperie nici musca mai bine platesc mai putini bani Jandarmeriei si pe tot parcursul orelor acesta vegheaza si intervine in forta”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei.

Cumpănașu mai subliniază că această structură pe care o propune ar putea să ajute poliția cu informații. Împreună cu un grup din Coaliția pentru Dezvoltarea României, Cumpănașu a dezvoltat deja un astfel de proiect de ordin de ministru, pe care îl va transmite ministrului de Interne.

Reactie dura dupa depunerea plangerii penale impotriva INM

„Solicit procuroului general să stabilească în audieri în ce măsură a existat o patrulă care s-a deplasat la fața locului în noaptea de 25 iulie, când Alexandra se presupune că era în casă, indiferent dacă era vie sau nu. Patrula e în raportul Ministerului Public, dar nu există în raportul Ministerului de Interne.

Cineva dintre cele două instituții minte. Cel care minte trebuie să facă pușcărie. De aceea,reaudierea tuturor trebuie făcută de îndată și să stabilim dacă a existat patrulă. Avem o situație cel puțin bizară pe care nimeni nu o tratează cu seriozitate, nici măcar procurorii”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

Publicat: 26 Aug. 2019, 18:52 News 2
Pe aceeași temă