Andreea Marin a postat o poza cu iubitul sau pe social media. Cum l-a surprins pe acesta

Publicat: 26 Aug. 2019, 17:06 News 3

Vedeta se afla intr-o perioada extrem de fericita din viata sa, si a inceput sa faca public momente importante pentru ea.

Andreea Marin a postat o poza cu iubitul sau pe social media. Vedeta le-a facut o adevarata surpriza fanilor atunci cand a postat o pzoa cu iubitul sau, Adrian Brancoveanu.

„Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu!” a scris Andreea Marin in dreptul pozei postate pe social media, care a adunat rapid multe like-uri si comentarii.

Andreea Marin a postat o poza cu iubitul

Andreea Marin a postat o poza cu iubitul

Cu totii stim ca Andreea Marin este discreta atunci cand vine vorba despre viata personala, in special cu persoanele dragi din viata sa. Astfel ca mare le-a fost uimirea fanilor cand s-au trezit cu o poza cu iubitul Andreei Marin, pe pagina ei de Facebook.

Astfel ca „Zana” a explicat pe pagina sa de Facebook cum ea si Adrian au ajuns sa lucreze impreuna un ornament floral, pe care l-au montat pe tavanul bucatariei vilei din Pipera, in care locuiesc cei doi.

„Azi, la cumpărături necesare pentru casă, în mall, vedem asta. Și ne propunem să o facem noi, dar puțin diferit, după gustul nostru. Să vedem ce a ieșit” a mai scris Andreea Marin, explicandu-le fanilor ce vrea sa faca.

Fiica Andreei Marin, gest neasteptat. Ce a facut dupa tragedia de la Caracal

Nici copiii de vedete nu au ramas indiferenti dupa tragedia care a marcat intreaga tara, fiind si cazul Violetei, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr.

„Am rugat-o să asculte o convorbire la 911, am găsit-o undeva, aşa cum se întâmplă ea în America, ce se întâmplă atunci când cineva acolo sună la numărul de urgenţă, în paralel cu tristeţea care se întâmplă la noi.

Ea a parat şi mi-a dat de înţeles că ascultă, dar că nu se lasă foarte afectată, ci că e revoltată, ca noi toţi, de ce se întâmplă la noi. Am discutat despre măsuri de precauţie, despre cât de important e să fie mereu în legătură cu părinţii, cum trebuie să te fereşti, în măsura posibilităţilor…

Ce m-a impresionat este că, la o zi-două după aceasta, a scris în engleză (îi place foarte mult limba engleză, a studiat-o de mică) un eseu impresionant despre faptul că libertatea, de fapt, nu e libertate.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 26 Aug. 2019, 17:06 News 3
Pe aceeași temă