VIDEO! Avea o tumora uriasa pe fata cu care a trait toata viata! Cum arata acum dupa ce s-a operat si medicii i-au salvat viata!

Publicat: 26 aug. 2019, 15:06 Autor: D. C. Life

Arata ca un monstru inca din copilarie dar nu s-a lasat descurajat si si-a traiat viata ca si cum n-ar fi nimic in neregula cu el. Dupa operatie arata mult mai bine, desi afectiunea e inca acolo.

Avea o tumora uriasa pe fata cu care a trait toata viata! Cum arata acum?! Maurice Simpson este unul din cazurile extrem de rare in care o tumora maligna i-a aparut pe fata inca de la nastere si a crescut necontrolat inca de atunci.

Pentru toata viata lui Maurice a trebuit sa traiasca un cosmar si sa iasa pe strada cu fata deformata de o boala pe care nimeni nu o poate vindeca. Desfigurat si cu grave probleme de sanantate tanarul a dus o viata cat a putut de normala, insa acum, printr-o minune a primit 300.000 de dolari pentru a se operasi a-si schimba viata. Daca in copilarie a fost umilit in fiecare zi si oamenii fugeau de el si il jigneau, odata ajuns la maturitate Maurice a capatat o incredere foarte mare in el si a decis sa nu se mai ascunda si sa nu-si mai acopere fata.

Acum, la putin peste 40 de ani Maurice Simpson este casatorit si are 4 copii, care desi aveau 50% sanse sa mosteneasca gena tatalui lor, niciunul dintre ei nu sufera de malformatia genetica pe care el o are si toti sunt perfect sanatosi. Viata nu a fost deloc usoara pentru el dupa ce in copilarie la doar 8 ani fratele lui si singurul partener si prieten de joaca a fost ucis intr-un mod brutal. „Atunci am crezut ca viata nu are nimic bun pentru mine si ca nu merita traita. Problemele mele reuseau sa nu mai fie atat de grave si importante atunci cand eram cu fratele meu, iar cand el a murit am ramas singur si asta m-a daramat” a declarat barbatul.

Avea o tumora uriasa pe fata cu care a trait toata viata! Cum arata acum?!

Pana la varsta de 14 ani a facut 8 operatii estetice dar parca de fiecare data arata din ce in ce mai rau iar tumora incepea sa-i cucereasca o suprafata si mai mare din fata. Atunci a renuntat sa se mai preocupe de boala lui si sa se comporte ca si cum n-ar fi nimic in neregula cu el. Desi asta l-a ajutat in ceea ce priveste increderea in sine si calitatea vietii, pentru sanatatea lui n-a fost deloc bine.

Maurice lucreaza intr-un fast-food si este mereu in relatie cu sute de clienti zilnic. Unul dintre ei a fost atat de impresionat de povestea lui incat s-a oferit sa-i dea 300.000 de dolari pentru a-si face operatia. Cand a ajuns la spital insa si-a dat seama ca tumora ii acoperise ochiul drept definitiv si ca inclusiv creierul lui iesise din spatiul craniului si era in pericol sa-si piarda viata.

Dupa ce medicii aproape i-au salavat viata si i-au facut o operatie pe creier, 4 luni mai tarziu, l-au operat si in zona fetei, acolo unde tumora lui devenise insuportabila. Dupa o interventie care a durat mai bine de 6 ore Maurice a ajuns la final sa arate complet diferit si sa fie mult mai satisfacut de modul in care se simte.

Publicat: 26 aug. 2019, 15:06 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă