Alexandru Cumpanasu acuza autoritatile din cauza ca nu pot accesa telefonul nepoatei sale

Publicat: 08 Aug. 2019, 17:37 Ciao.ro

Unchiul Alexandrei Macesanu este extrem de suparat din cauza modului in care actioneaza autoritatile.

Alexandru Cumpanasu acuza autoritatile. Unchiul Alexandrei sustine ca este ignorata pista existentei unui complice cu toate ca parintii ar mai fi primit un telefon suspect atunci cand Gheoghe Dinca era deja retinut.

In plus, parintii Alexandrei au fost chemati la Politie fara a li se spune motivul iar unchiul acesteia sustine ca parintii au cerut portarea numarului de telefon al acesteia pentru a afla date legate de traseul acesteia, insa parola telefonului ramane necunoscuta.

Alexandru Cumpanasu acuza autoritatile

„Cred că un stat care nu are mijloace de a intra într-un smart phone de îndată, cred că vorbim despre niţşte lucruri penibile.

„Lucrurile au fost foarte clare: familia Alexandrei nu se va constitui parte civilă în acest dosar. Părinţii, indiferent de veniturile şi de condiţia pe care o au, nu pun un preţ pe viaţa copilului”, a spus Cumpanasu, potrivit Adevarul.

Barbatul a mai spus ca familiei fetei nu i s-a zis de ce a fost chemata la audieri de catre cei doi politisti care s-au deplasat marti in casa acestora.

„Este absolut aberant, nici măcar faţă de monstrul ăsta odios nu se poartă aşa. Este inadmisibil aşa ceva! Vin nişte cetăţeni care se prezintă ca fiind din poliţie şi spun ”Mâine să fiţi prezenţi la Caracal, la audieri, fără să precizeze pentru ce. Este inadmisibil aşa ceva!. Nu mai acceptăm de la niciun anchetator să-şi bată joc de familia asta” a mai spus acesta.

Publicat: 08 Aug. 2019, 17:37 Ciao.ro
Pe aceeași temă