Alexandru Cumpanasu a vorbit despre numarul de înmatriculare al masinii lui Dincă: „Avem de a face cu o complicitate a sefului de la Permise”

Publicat: 26 Aug. 2019, 20:13 Life

Scandal in cazul Caracal continua, iar Alexandru Cumpanasu are iar ceva de spus.

Alexandru Cumpanasu a vorbit despre numarul de înmatriculare. Unchiul Alexandrei Macesanu a povestit la Antena3 cum a reusit sa obtina Gheorghe Dinca numărul de înmatriculare de la maşina sa. Mai exact, acesta ar fi vrut să obţină acele numere, pentru ca maşina lui să nu fie oprită în trafic.

„Sunt numere care de cele mai multe ori sunt date instituţiilor. Sunt numere care încep cu ultimele litere din alfabet, indiferent că sunt cu W, Y cu Z. Şi aici avem de a face cu o complicitate a şefului de la Permise.

Alexandru Cumpanasu a vorbit despre numarul de înmatriculare

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

Dacă procurorii nu vor face ceva în acest sens, dacă nu vor avansa cu indiciile pe care le-am predat acum ceva timp, voi începe să le prezint public şi atunci veţi înţelege la ce mă refer, la complicitatea şefului de la Serviciul de Permise Auto din Caracal”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpănașu, anunț neasteptat: Voi propune ministrului de Interne înființarea Poliției Școlilor

Acesta anunță că va propune conducerii Ministerului de Interne înființarea Poliției Școlilor, o structură care ar putea asigura prezența unui jandarm în toate școlile din România, pentru a fi combătută criminalitatea și pentru a proteja elevii.

„Racolarea fetelor de la varste fragede prin metode diverse pt prostitutie, coruperea tinerilor sa consume droguri, rechinii care dau tarcoale pt violarea si santajarea fetelor, organizarea in grupuri infractionale pt colectarea de „taxa de protectie” de la elevi sunt doar cateva dintre grozaviile care au devenit un fenomen scapat de sub control de catre stat.

De aceea voi propune Ministrului de Interne infiintarea Politiei Scolilor, astfel incat la fiecare liceu din Romania sa existe cel putin un jandarm in uniforma si scolile in loc sa faca tot felul de smecherii cu firme de paza care angajeaza tot felul de batranei de care nu se sperie nici musca mai bine platesc mai putini bani Jandarmeriei si pe tot parcursul orelor acesta vegheaza si intervine in forta”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei.
Publicat: 26 Aug. 2019, 20:13 Life
Pe aceeași temă