Alexandru Cumpanasu a facut anuntul: „Nu mai am dovezi ca Alexandra este vie!”

Publicat: 31 Oct. 2019, 09:50 News 4
Alexandru Cumpanasu a facut anuntul: „Nu mai am dovezi ca Alexandra este vie!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de la Caracal care a dispărut de acasă în luna iulie a acestui an, a făcut noi declarații despre nepoata lui.

Alexandru Cumpanasu a facut anuntul. După ce luni de zile a susținut că Alexandra Măceșanu trăiește și este traficată, acum, acesta a mărturisit că nu mai are nicio informație certă potrivit căreia nepoata lui ar fi în viață.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe. Pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc.

Alexandru Cumpanasu a facut anuntul

A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a spus Alexandru Cumpănaşu la DCNEWS.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă în luna iulie a acestui an. Ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, care și-a recunoscut faptele la două zile după ce polițiștii au descins în casa lui.

Publicat: 31 Oct. 2019, 09:50 News 4
Pe aceeași temă