Prima ninsoare din această toamnă, în Apuseni și Şureanu. Imagini de poveste la Arieșeni

Publicat: 31 oct. 2019, 09:23 Autor: Loredana News 4
Prima ninsoare din această toamnă, în Apuseni și Şureanu. Imagini de poveste la Arieșeni

Prima zăpadă din această toamnă a căzut deja în judeţul Alba. A nins la Arieşeni, unde s-a aşternut primul strat de zăpadă.

Prima ninsoare din această toamnă. Azi noapte, a nins în staţiunea montană Arieşeni, din judeţul Alba, dar și la Șureanu, în zona pârtiilor de schi.

De asemenea, pe Vârful Petreasa, la cota 1700, s-a depus un strat subțire de zăpadă.

Și pe pârtia de schi de la Vârtop a nins, iar pe camera video live de la baza acesteia se poate vedea că s-a depus un strat destul de mare de zăpadă, potrivit alba24.ro.

Prima ninsoare din această toamnă

Marţi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece, valabilă în toată ţara, până vineri la ora 10:00.

Un val de aer polar a acoperit treptat ţara noastră, iar noaptea de joi spre vineri va fi cea mai friguroasă de până acum, anunţă meteorologii.

Frig, ninsori şi viscol în România

În urmă cu două zile, meteorologii anunţau că la munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

Vineri dimineața, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Publicat: 31 oct. 2019, 09:23 Autor: Loredana News 4
Pe aceeași temă